Хороскоп: Овен ината на зодиите

13
Добави коментар
rusenez
rusenez

Овен ината на зодиите Както може би знаете добре Овните са много чепати животни прословути с ината си. Да спориш с Овен е все едно да накараш с думи камък да се премести и при двете ефекта би бил един и същ нулев, но въпреки прословутия си инат овните имат и редица положителни черти.

Овен приятел и половина Безспорно мъжът овен е най-добрия приятел който може да си пожелаете. Може да философства много, но когато го помолите за нещо важно без много да уварта възможно най-бързо гледа да помогни на приятеля в беда. Овните се впускат с главата напред в помощта не я отлагат за днес или утре.

Овните и любовта Жената и мъжа от зодия овен са страстни любовници, нещо обичайно, за всяка една огнена зодия. Жените овен не обичат дългите любовни игри обичат действието груб секс. По време на половия акт обичат да командват. Любимите им секс пози обикновено са тези в които имат активна роля. Мъжете овен не отстъпват по страст на нежните половинки от същата зодия. Активната роля по време на половия акт за тях е гордост оставете ги да командвате. След края на половия акт представителите на зодия овен са готови да повторят и потретят до изтощение на партньора си.

Овен и работата Е това е нещото което овните не обичат и по скоро ще ви дадат “философски” съвет как вие да им свършите работата от колкото Овена да припне да я свърши.