Нострадамус: 2010, Трета световна война

8
Добави коментар
vesti
vesti

През 2010 година е възможно да избухне Трета световна война – това послание разчели учени в предсказанията на Нострадамус.

Записал това предупреждение в Х катрен на Х центурий. Катрени са прочутите четиристистишия, в които Нострадамус кодира пророчествата си.

Те са събрани в трите големи сборника Центурии (Столетия). По сто катрена има в първите два тома, а в третия са оставени само 53, след цензурата на папската инквизиция. В строфите, написани през 16-и век, френският астролог Мишел дьо Нострдам разказва за съдбата на света до 3797 година.

Оттогава не стихва нито за миг интереса на учени, астролози, магьосници, църковни и прочее гадатели към предсказанията му. Непрекъснато откриват все нови и нови доказателства за пророческата мощ, с която Нострадамус е предвидил всякакви световни бедствия и трагедии.

За догодина изследователите също са открили пророчество в редовете, написани от прочутия френски аптекар: Явява се някаква тайнствена Дева, която искат да убият. Проблеми в търговията. Възшествие на «безсърдечен и кръвожаден» управник, който ще властва с «огън и меч»… Споменава се и «сатанинска дъга на бесовете». Тълкувателите на Нострадамус разгадават в това предсказание мощна балистична ракета.

Кодираната в четиристишията за 2010 година информация според изследователите ни подсказва да очакваме догодина следните катаклизми: – Възможно е през ноември да започне Трета световна война, в която на въоръжение ще бъдат взети бактериологични и химически оръжия

– Западна Европа и САЩ ще влязат в противоборство

– Ще възникне конфликт между Великобритания и Франция

– На Кримския полуостров може да се разгори въоръжен конфликт

– Нов икономически спад ще мине през Европа

– В Япония ще се появят подводни ферми и селища

– В Черно море ще се случи катастрофа, свързана със сероводород.

Не само изследователите на страховитите предсказания на Нострадамус твърдят, че 2010-а, годината на жълтия метален Тигър няма да е сред леко и тихо преминалите години.

Астролози предупреждават за нов икономически спад не само в Европа, но и в САЩ.Братството на звездобройците вижда в пътя на планетите, че икономическите проблеми през 2010 година не само няма да се решат, но и ще се задълбочават.

Много крупни фирми ще банкрутират. Световният глад ще разшири границите си, ще се задълбочат екологични проблеми и религиозно-етнически конфликти. Глобалното затопляне ще нанесе тежки поражения на земеделието, а оттам и на хранителната промишленост и търговията. Не само в Кавказ, както е предсказал Нострадамус, но и в Централна Африка е възможно да избухне въоръжен конфликт.

С отминаването на стихийната и катастрофична 2009 година няма да стихнат и природните бедствия. – Земетресения в Русия и катаклизми в Америка.

– Военен сблъсък между две големи държави виждат астролозите на дата 11.11.

– Четворка Крале ще влязат в противоборство, което може да прерасне в световен конфликт.

– Огнена птица, пратена от Сатаната, ще прелети над САЩ.

Астрономи и футуролози, които не ползват библейски метафори когато наблюдават планетите, също формулират една не съвсем слънчева и безметежна 2010 година: – Спада активността на Слънцето

– Голямо наводнение в югоизточна Азия

– В Европа пада раждаемостта

– Започва епоха на матриархата, която ще продължи 23 години

– Ще се появи нов съюз, в който ще влязат САЩ, Европа и страни от Тихоокеанския басейн

– Започва формиране на нови политически и икономически теории, които коренно ще изменят живота на хората в бъдеще

– Ще се «родят» роботи-андроиди, които ще влязат във всекидневна употреба

– Ще бъдат намерени доказателства за съществуването на душата

– Авария в адронния колайдер ще образува изкуствена черна дупка

– Ще бъде забранено клонирането

– Ще се появи клъстърен компютър със световни мащаби

– Ще разгадаят тайните на НЛО и на планетата Земя ще започнат да ни посещават космически гости

< Предишна

 

Следваща >