Подарък за първи рожден ден | Bebok.eu - статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и отглеждането на...

Подарък за първи рожден ден | Bebok.eu - статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и отглеждането на...

Ех, кога мина времето. Рождения ден идва! Първият! Това си е наистина сериозна причина за празнуване. О, да и трябва да бъде наистина незабравим. Какви ги говоря - трябва да е просто невероятен: щастливи гости, страхотна торта и искряща украса...а, и разбира се, за нашето малко съкровище ще има подарък.  

Подарък? 

Какво заслужава да бъде подарено на нашето бебче за неговия първи рожден ден? Има толкова много неща в магазина. Хиляди играчки, животно, дрешка, кукла, мотоциклет... (май е малко раничко за последното и ако питате мама все ще бъде рано през следващите стотина години) 

Какво да избера? Какво е най-хубаво? 

Не се паникьосвайте! Ще бъде най-прекрасния рожден ден. Просто трябва да се успокоите и да бъдете щастливи и бебока ще бъде щастлив просто защото вие сте там. Сега, въпреки, че щастливото семейство е най-хубавият подарък за всяко бебче, не е зле да подберем някой наистина подходящ подарък за този важен повод. Да започваме с избора: 

...
Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност