Блясък, злато и сребро

13
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Вече обмисляте как ще изглежда домът ви за посрещането на новата година? Чудесно! Възползвайте се от тези съвети, които са съобразени с това, че идващата година се свързва с белия тигър.

Украсата – метална, златна, сребърна

За да посрещнете както подобава Белия тигър, украсете дома си с декорация в тоновете на метала. Играчите на елхата можете да направите сами, като им придадете бляскав вид с фолио или подходяща хартия. Масата поставете в средата на стаята, а центъра й украсете с метална купа, пълна с жълти плодове. Можете да сложите в купата с плодовете и малки „златни” или „сребърни” фигурки на тигър. След това поставете жълти, пурпурни или раирани свещи. И не забравяйте салфетките – те трябва да бъдат в два цвята, един от които задължително жълт или оранжев.

Храната – месна, питиетата – жълти и червени

Основно правило за посрещане на 2010 година в това отношение е наличието на месо! Месото може да бъде каквото сами реши, избирате на вкус. Гарнирайте с картофи, цвекло, моркови.

За да бъде домът ви цяла година честит, чашите трябва цяла нощ да бъдат пълни с различни напитки. Последните трябва да бъдат в жълти, червени или кехлибарени тонове. Идеално пасват соковете от портокал и мандарина.

Дрехите – бяло, черно, раета

Време за обновяване на гардероба. Смяната на годината символизира начало на нов период от живота, който задължително трябва да посрещнете по новому. Добре е, ако облеклото, което сте подбрали, е в червени или слънчеви тонове, но може да има бяло или черно. И, разбира се, не забравайте раетата. Тигърът ще ви приеме за „свой”. Ако фигурата ви го позволява, не се срамувайте и сложете плътно прилепнали дрехи! Материалите са доволно разнообразни: кожа, пух, коприна и т.н. Най-подходящо бижу за вечерта е от натурални материали и камъни. Можете да допълните тоалета си с пръстени, гривни, обеци и колиета. Златото, среброто и платината са металите на годината на Тигъра.