Bvlgari Aqua Pour Homme за мъжете които искат да са свежи * С безплатна доставка | bg parfumi

1
Добави коментар
krparvan
krparvan

Bvlgari Aqua Pour Homme е оригинален парфюм за мъже с гарантирано качество!

Автор: Теоко Братанова

добавено на 16 юни събота, 2012.

Bvlgari Aqua Pour Homme е просто един уникален парфюм създаден за мъже и лансиран през 2005-та година. Неговите нотки съвсем точно запълват свежият недостиг на ароматни съединения през горещите летни дни. Подходящ за всякакви поводи. И според много от тези които са го ползвали, той е парфюм който биха ползвали отново.

Веднага след като се пръснете с него започва да се усеща чудесната комбинация на портокала и цитрусовите плодове. Следващите нотки които правят впечатление по ред са нотките на морска трева и лавандула последвани от пачулито и другите дървесни нотки в базата.

Освен уханието на свежест обаче в композицията му се крие далече по важно качество и това е правилното съчетаване на  нотките по подходящ начин и в точните пропорции, тази задача е изпълнена безупречно до съвъшенство в най малкият детайл от парфюмериста Жакес Кавалиер.

Парфюмът освен правилно комбинираните си нотки е и с правилно балансирана над средната трайност и нормална до малко над нормалната интензивност, което предразполага за неговото по-ефективно използване пез топлият сезон, без да се натрапва и да дразни.

Пирамида на уханието на парфюма

Връхни нотки
  

Сърдечни нотки
  

Базови нотки
    

Връхни нотки:
цветове от офрикански портокал, мандаринов портокал и слънчев портокал;

Сърдечни нотки:
морска трева, памучно цвете и лавандула;

Базови нотки:
пачули, кехлибар, дървесни нотки и кедър;

Вижте освен Bvlgari Aqua Pour Homme парфюм за мъже и други Мъжки Парфюми
или подобни на Bvlgari Aqua Pour Homme аромати в категория
Bvlgari на bg-parfumi.info