мъжка гривна

13
Добави коментар
marta453
marta453

Още от дълбока древност гривните са се носели като амулети защитаващи от зли сили и духове.Мъжете войни се нуждаели особено от тях предвид опасностите в битките.В следващите векове сребърни и златни гривни са носели само от знатни и заможни хора. В днешно време гривни може да носи всеки.

Мъжката гривна е забележителен елемент от външноста на своя притежател, бижу, което подчертава неговия стил и идентичност. Мъжката гривна било то от злато, сребро, платина, кожа или от други прости метали е не само за украса за мъжа, а и демонстрация на неговия статус, материално положение и характер.

Гривната от сребро със сложни рисунки и необичайни форми подчертава индивидуалноста, стила и творческата натура на човека. Солидната масивна златна гривна със скъпоцени камъни подкрепя деловия имидж и подчертава материалния статус на нейния притежател. Мъже със смел характер, широки натури, потомци на древни пътешественици предпочитат гривни от стомана, кожа, кости и други материали а някой може и сами да си ги изработят за да бъдат оригинални и неповторими.

В последно време са модерни гривни изработени от хироргическа стомана 316L Този материал никога не потъмнява, не корозира, издържа на действието на слънцето и морската вода и винаги запазва първоначалния си вид. с такова бижу всеки ще ви забележи, С такава гривна ще събудите учудване, възхищение и може би мъничко завист. В отпуска на плажа, в офиса или на разходка в парка – не е важно къде гривната ще подчертава вашия индивидуалин стил.