Ванга: 2010 г. носи Трета световна война, Нострадамус: идва зъл световен лидер

16
Добави коментар
mavericos
mavericos

02.01.2010 08:03 –
Ванга: 2010 г. носи Трета световна война, Нострадамус: идва зъл световен лидер

Ванга: 2010 г. носи Трета световна война, Нострадамус: идва зъл световен лидер

Известната българска пророчица и лечителка баба Ванга е родена на 31 януари, 1911 г. в град Струмица, в днешна Македония, но прекарва целия си живот в България, разказва в днешния си брой американският вестник „Пост Кроникъл“.

Вангелия Пандева, каквото е истинското й име, губи зрението си, когато е на 12 години и остава сляпа до края на живота си на 11 август, 1996 г. Слепотата й е причинена от попаднал пясък в очите, след като 11-годишното момиче е било отнесено от силен вятър по време на буря. Тя обаче е оживяла и започнала да прави предсказания още на 16 години.

Предсказанието на пророчицата за 2010 г. е, че тя ще стане годината на Третата световна война, която ще започне през ноември и ще завърши през 2014 г., прераствайки в ядрен конфликт.

Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан.

Прочутитят Нострадамус също е направил пророчества за предстоящата година.

Според него през 2010 г. мистериозната девица изведнъж ще умре. Коя е тя обаче, засега няма догадки.

Нострадамус също говори за проблеми с търговията, което означава, трудност при обменя на стоки, което, естествено, е доста безопасна прогноза. Това може да означава също и недостиг, инфлация, нарушаване на търговското статукво, пирати и др.

Нострадамус говори и за лидер, който ще се издигне със своята „безсърдечност и кръвожадност“, и ще управлява света с огън и меч. Изборите, които ще се проведат през 2010 г., също ще са много интересни.

Като цяло, нострадамус вижда 2010 г. като нелека и носеща много сътресения и проблеми.