За хора желаещи да бъдат информирани :: Първанов и Сергей разделили Росен от Слави

1
Добави коментар
mavericos
mavericos

Слави Трифонов се заиграл с президента Първанов, двамата обсъждали бъдещия политически проект на държавния глава и мястото на шоумена в него. Това обаче никак не се харесало на Росен Петров. За отмъщение той се сближил със Станишев
 

Истината за телевизионната раздяла между Слави Трифонов и Росен Петров най-после излезе на бял свят.

 

„Слави ме предаде заради Георги Първанов. Убеждавах го, че играта му с президента няма да доведе до нищо добро. Вместо да ме послуша, Дългия реши, че искам да го изместя от върха и започна да ми върти мизерии”, разказва пред в. „Галерия” Росен Петров.

 

Водещият на „Нека говорят” споделя, че всяка негова идея била отхвърляна и даже най-невинните му шеги ставали повод за страхотни скандали. „Шефът сам ми показа, че повече не съм желан в екипа му”, разочаровано си спомня Росен Петров.

 

Бившата дясна ръка на Слави разкрива, че в дъното на скандала между него и Трифонов стои сянката на президента Първанов и неговата идея да прави партия.

 

В края на 2007 г. на Слави също му хрумнало, че е време да се захване с политиката. Тогава той възложил на своя най-доверен човек Росен Петров да изготви стратегия за успешен политически проект. Така се ражда идеята за създаване на гражданско сдружение „Мила родино”. В него влизат Слави, Росен, Маестрото и още няколко доверени лица.

 

Под прикритието на благородна кауза Трифонов и сие се заемат с подготвянето на нова политическа структура, която да се бори за влизането в парламента през 2009 г. В същото време започват поредица от срещи между Слави и държавния глава. Двамата обсъждат евентуално нова президентска партия и мястото на Слави в нея.

 

„Росен подскочи като ужилен, когато разбра, че шефът преговаря с президента зад гърба му.

 

Често сме чували двамата да се карат на тема политика. Раздялата им беше неизбежна”, доверил пък човек от екипа на „Седем-осми”. Така в крайна сметка наистина се стига до скандалната телевизионна раздяла.

 

Междувременно ядосаният Росен бързо се окопитил и се сдушил със Сергей Станишев, който до днес не питае добри чувства към Първанов. Бившият премиер отпуснал 2 млн. лв. държавни пари за патриотичната поредица „Операция „Слава”. С парите Росен побързал да създаде своята продуцентска компания „Медиа Тайм”.