Помощ косопад!

7
Добави коментар
boleyn
boleyn

На този свят съществуват множество много по-лоши неща, но косопадът е проблем с огромно социално значение.  Каквито и да са причините, косопадът е проблем с неприятни последици, засягащи и  жени,

На този свят съществуват множество много по-лоши неща, но косопадът е проблем с огромно социално значение.  Каквито и да са причините, косопадът е проблем с неприятни последици, засягащи и  жени, и мъже. Косата е индикатор за общото ни състояние – когато нещо с нея не е наред, е добре да намерим причината.

За същински проблем, който изисква лекарска намеса, говорим, когато сутрин по възглавницата има повече от 50 броя косми. За всякакви безпокойства, свързани с разреждане на косата, можете да се обърнете към специалистите от клиника „Дерма Елит“.

Там ще диагностицират проблема, ще предпишат лечение и ще ви консултират какъв резултат да очаквате.

Лечението на косопада винаги трябва да се провежда от лекар специалист и да бъде комплексно.

В клиника „Дерма Елит“  имат натрупан опит в разработване на най-успешния метод при лечение на разреждането на косата – мезотерапията.

Мезотерапията е метод, при който в засегнатите участъци се инжектират различни съставки, които стимулират процесите, които имат онвошение към естествения растеж на косъма.

Методът дава отлични резултати при ефлувиум( разреждане на коса при жени ) и забавя андрогенния косопад при мъже.

В „Дерма Елит“  работят с Haircare на френската компания Revitacare – най-добрият продукт за мезотерапия на коса, отличен на естетичния конгрес в Монако тази година.

Неговата формула е уникална и действа разнопосочно при косопад. Той съдържа аминокиселини – аргинин,глутамин, глицин и орнитин, които съживяват космените фоликули и имат ключова роля при метаболизма на клетките и растежа на косъма. Други важни съставки са цинк и цистеин, които са основни компоненти в кератина,който изгражда косъма.Инжектирани директо в скалпа те спомагат за стабилизирането на косъма и израстване на по-жизнена и здрава коса.

Стимулацията на косменият растеж се осигурява от на наличието на витамини от група В – те обновяват и регенерират косменият фоликул.

Инжектирането на Haircare влияе и върху синтеза на основни мастни киселини, които подхранват и хидратират космения фоликул и така предотвратяват изсушаване на косъма и появата на пърхут.

Haircare е съвершенно нов продукт за инжекционна мезотерапия. Той съдържа коктейл от естественни, нетоксични компоненти в ефективна концентрация.

Третира загубата на жизненост, изсушаването и омазняването на скалпа, както и проблемите с растежа. След терапия по определена схема се наблюдава ревитализация на скалпа в дълбочина.Косата придобива повече блясък, стимулира се растежа и и се забавят и третират процесите свързани с косопада.

В Дерма Елит ще ви консултгират дали и как можете да комбинирате мезотерапия с медикаментозно лечение при нужда, както и какви козметични продукти да използвате.

Доверете се на Вашият лекар дерматолог за красива и здрава коса.