ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в ПИБ

30
Добави коментар
Fipo
Fipo

[kml_flashembed movie=“http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/06/open.swf“ height=“200″ width=“300″ /]

Деси е на 20 години и от 9 месеца е част от екипа на ПИБ. Интересно е как тя попадна сред служителите на банката. Преди една година Деси бе сред гостите в „Ден на отворените врати”. Тази година инициативата на ПИБ се проведе отново в 9 града в страната, където служителите на банката бяха домакини на деца, лишени от родителски грижи.

Денят на отворените врати се организира за трета поредна година със съдействието на Фондация „Работилница за граждански инициативи”, която управлява Фонд „Социална отговорност на ПИБ” на Първа инвестиционна банка.

През 2007 г. ПИБ инвестира общо 35 000 лева чрез Фонд „Социална отговорност” за развитие на уменията на децата, лишени от родителски грижи. Програмата реализира обучителни курсове за развитие на младежи от домове за сираци от девет български града, в сфери определени според техните интереси – курсове по готварство, фризьорство, обучение в колоездене и участие в колопоходи, изработване на линогравюри и поздравителни картички и др.

В София, Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ, и служители на банката посрещнаха децата от софийския дом „Пенчо Славейков” в централния клон на бул. „Драган Цанков” 37

Голямата изненада към децата поднесе Васил Василев-Зуека. Скрит в една от приемните, той се появи в разгара на празника. Под напътствията на актьора малчуганите развихриха въображението си на тема „Нашата банка”. И, знаете ли какви са асоциациите на децата когато чуят „Банка”? Ами как какви: „Къща”, „Карта с чип”, „Внасяш пари, а после взимаш повече” 🙂 Рисунката, която Зуека и малчуганите изработиха заедно ще остане в клона на банката.