Колекция гривни и пръстени

4
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Гривна-ръкавел на Marni от смола и дърво

Ако се чувствате малко старомодно във вашето облекло, тази гривна от смола и дърво от Marni ще ви даде верният “о-па” вид.

Златен пръстен с диаманти на Ana Lucia de Teresa

Смайте, човека с когото се срещата просто като хвърли един поглед на вашия златен пръстен с диаманти на Ana Lucia de Teresa. Той изглежда добре както на къса, очертаваща тялото дреха, така и на дълъг вечерен тоалет.

Eternamé смарагдена  гривна

Този смарагден ръкавел на Eternamé напомня златните аксесоари, които индианците са носили на ръцете си. Изглеждай и се чувствай екзотично с това нетрадиционно бижу на китката си.

Златната гривна на Adelline Roussel

Това е друг изключителен фаворит. Тази златна гривна от Adelline Roussel, която е украсена с тъмен топаз, златен топаз и червен халцедон. Златните и червени цветове са възхитителни на вид и гривната е повече от невероятна.

Пръстен с рубин и диаманти на Villa

Разгледайте изящния цвят! Този пръстен с рубин и диаманти на Villa е в  нашата класация, защото е просто великолепен.

Син пръстен на Versace с детайли от зелени камъни

Този сезон огромните скъпоценни и полускъпоценни камъни определено са на мода. Този син пръстен на Versace с детайли от зелени камъни е наистина драматичен и величествен. Носете го на ръката си със стил на маркиза – изтънчено и елегантно.

Tom Binns ръчно боядисани гривни

Тези нови така наречени “Нови, нови ръкавели” са боядисани ръчно и инкрустирани с грозд кристали. Носете ги около китките си и изглеждайте поразително в комбинацията от тези светли цветове като фон и антично изглеждащи кристали, които хармонират удивително.

Сребърен пръстен с балончета на Nina Ricci

Деликатните ръце на жената изискват нещо не по-малко от последната дума на елегантността и изтънчеността. Носете този метален пръстен с балончета и се чувствайте като примадона, заслужаваща милиони долари.

Източник: kozmetikata.com