Космопад – новият български сериал

35
Добави коментар
gatakka
gatakka

Отпор на турските сериали подготвят Съюзът на българските филмови дейци съвместно с Българската гей организация. Разбира се журналист на Не!Новините след дълги и болезнени опити и стоене в поза „хвани се за палците“ успя да намери информация за проекта, който трябва да стане хит в Турция, Гърция, България, Румъния, Пакистан, Туркменистан и остров Тамбукту.

 

Работното заглавие на сериала е „Космопад“ и засега са предвидени 16 сезона с по 127 серии.

 

Сюжетът обещава да бъде повече от интересен, нищо че в основата му седят семейните взаимоотношения. След като няколко пъти позата на журналиста от НЕ!НОВИНИТЕ бе сменена от „хвани се за палците“ на „хвани ме за палците“, той успя да открадне работния сценарии и да го скрие на едно много тайно място.

 

Главният герой Седефчо се оженва на 43 годишна възраст за вдовицата Босилка. Босилка има дъщеря на име Минет, която след сватбата става и дъщеря на Седефчо. Седефчо е в много близки отношения с баща си Асен, който често ги посещава и между него и Минет (по обясними причини) избухва страстна любов. Не след дълго Асен се жени за Минет и се отдава на сладък живот. По този начин Минет, която е дъщеря на Седефчо, става негова майка тъй като е жена на баща му, а бащата (Асен) е зет на Седефчо. Жената на бащата на Седефчо, която е негова дъщеря и втора майка след време ражда момче на име Земфир, който е едновременно брат и внук на Седефчо. Понеже Седефчо е мъж на майката на доведената му дъщеря, то жена му се явява негова баба понеже е майка на жената на баща му Асен. По този начин Седефчо става внук на жена си.

 

След време Седефчо и Босилка си раждат момченце на име Алехандро. Алехандро се явява шурей на Асен понеже е брат на жена му и същевременно се явява вуйчо на Седефчо понеже е брат на мащехата на Седефчо, която всъщност е негова дъщеря. Така Седефчо се явява дядо на себе си, защото жена му Босилка е негова баба, а той е нейн мъж.

 

След като семейните връзки се развиват в първите два сезона, и зрителите най-накрая се ориентират кой кой е, и разберат, че главната героиня не е Софи Маринова, която се ожени за сина на мъжа си, в сюжета влиза адвокат Корумпиров, бивш адвокат на малката, средната и голямата Чушка, които са го уволнили след загубеното дело за 2 трикрилни гардероба и стара Волга.

 

Семейството наема Корумпиров за да ги представлява пред държавата в исканията им за семейни помощи, които възлизат на около 10 000 лева месечно.

 

След няколко епизода се появява и младата, красива и неприлично тъпа жена на име Димитричка, която се влюбва в Алехандро, но семейството се възпротивява срещу любовтта им, понеже тази сватба ще внесе ред в родовите връзки, и исканията им за семейни помощи ще станат неоснователни. Адвокат Корумпиров започва тайна любов с Босилка, която страда от неизпълнение на съпружески задължения, понеже съвестта на Седефчо не му позволява да прави такива неща с баба си.

 

Сценаристите са подготвили и викторина. Всеки който успее да обясни какво ще стане, ако Алехандро се окаже гей, и се ожени за Земфир има награда среща с актьорите, за да може да им го обясни, понеже сценаристите не могат.

 

gatakka