Подарък за рожден ден

1
Добави коментар

Пожеланията за детските рождени дни са една от най-важните и тънки задачи за всички поканени на партито. Доброто пожелание за малкият принц или принцеса, празнуващ своите първи годинки в живота си носят невероятна радост не само на малчуганите, но и на техните родители. доброто пожелание за детския дожден ден ще остави един добър спомен от вас и и гарниран с една приятна картичка ще накара и вас да се почуствате добре на празненството. Предлагаме ви много възможности за пожелания и само ваша е преценката, кое ще си изберете:

*****

(име), Нека да е честит рожденият ти ден! Приеми нашите най-сърдечни пожелания за радост, много усмихнати и красиви мигове!

*****

(име), Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки! Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света. Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

*****

Честит рожден ден! Щастлив живот, прекрасна младост, Желая ти навред успех! Да срещаш трудностите с радост, да бъдеш истински човек.

*****

Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост – да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

*****

Честит рожден ден! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар.

*****

Честит рожден ден, (име) !!! Желая ти да си все така добро и усмихнато дете. От мама и тати Обичаме те!!!

*****

Вие сте две страхотни дечица, знайте само едно мама и татко са винаги до вас. С пожелания за весели игри и незабравимо детство, бъдете живи и здрави деца мили!

*****

Честит Рожден Ден, (име)! Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя, толкова любов, колкото когато съм с теб и толкова късмет, колкото твоята мама, че да те има!

*****

Честит първи рожден ден (име)! Бъди все така усмихната и чаровна!

*****

Честит Рожден Ден, пожелаеме ти да имаш повече време за любимите ти занимания!!!! Ти знаеш как да го постигнеш!!! Бъди здрав, послушен, много усмихнат и жизнерадостен! мама и тати те обичат и целуват.

*****

Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

*****

Честит Рожден Ден детенце, бъди вечно здраво като диаманта бъди вечно усмихнато като слънчицето бъди вечно щастливо като своята майка. Обичам те от все сърце!

*****

Мило детенце честит рожден ден Пожелавам ти да вземеш на майка си усмивката На баща си парите А на вуйчо си щедростта! Обичаме те!

*****

Дете мило, днес е твоя ден ден рожден, с пожелания за щастие и весели детски игри

***** Пожелаваме ви приятни мигове с малчуганите и весело изкарване на рождения ден!