Благо не запознал майка си с Лияна

3
Добави коментар
cup.bg
cup.bg

Румяна, майката на футболния национал Благой Георгиев, очаква с нетърпения раждането на първото си внуче. То ще е плод на вече изгорялата любов между сина й и бившата националка по художествена гимнастика Христина Витанова.

Връзката им се разпадна, след като футболист №3 на България се влюби безпаметно във фолкпевицата Лияна, въпреки че ще става баща само след 2 месеца.

„Изкараха го по-черен от дявола. Боли ме сърцето, защото знам колко много страда и той. Съжалавям за това, което се случи, но не знам дали има връщане назад. Само искам с Христинчето да се разберат и да запазят добри отношения“, казвя Румяна пред „168 часа“.

Тя признава, че раздялата на Благо и Христина я изненадала, но още не се познава още лично с Лияна. „И на двамата си сина не се бъркам, за да не ме обвиняват после мен. Ако ще циганка да си изберат, приемам я, само да са щастливи“, твърди майката на Благой.

Румяна разкрива, че още като малък синът й е бил харесван от момичетата. В училище обаче не им обръща внимание. Казвал, че за всичко има време. Затова майка му много се ядосва, че на сина й му приписват славата на плейбой.

„Преди няколко дни негов приятел ми каза „Лельо Руми, стопиха го това момче от интриги. Винаги когато ходим на дискотека, на следващия ден чета, че си е хванал любовница“. Дори колежките ми в училище (Румяна работи в администрацията на училището в Суходол – б.а.), които познават Благо, иската да вдигнат бунт, за да го защитят“.

Снимки ОК! и signal.bg