Мега фотоподборка за месеца » Biskvitka.net – The First Bulgarian Entertainment Portal

4
Добави коментар
gingerTM
gingerTM

Кликни на снимките за увеличение

Викат овчаря бай Иван като свидетел по изнасилване. Почва той да разказва на съда:- Седя си аз в храстите, и по едно време – гледам ги тия двамата. Говорят си, говорят си, и после тоя като си разкопча гащите, като си извади х*я…Съдията му прави забележка:- Не така, не може да се говори така пред съда! Ще кажеш – „извади си члена“…Довършил си бай Иван разказа, прибира се вкъщи, сяда на масата, вечеря, мълчи… Жена му го пита:- Що си толкова намусен бе, Иване?- И кво излиза значи… Мен толкова години в ТКЗС-то за х*й са ме имали!

Заблуждава се не този, който не знае, а този, който казва, че знае

Директор извикал при себе си няколко служители на фирмата и им казва:- Искате увеличение на заплатите. Администрацията на фирмата счита, че това не трябва да се прави. Помолих нашият компютър да разреши този спор. Ако той отговори, че трябва да ви повиша заплатите, аз ще го направя, за сметка на заплатата на програмиста.

Любовта – отговорът на проблема за човешкото съществуване

Един скелет излязъл от гроба си. Понеже не знаел кой век и коя година е, отишъл да попита в „Софийския Университет“. Видял той една студенка, приближил се към нея, и я потупал по рамото. Обърнала се тя, чул се пронизителен писък:- А-а-а-а-а!И студентката отпрашила на където й очите видят.Отчаян от тази случка, скелетът отишъл да попита в „Медицинския Университет“. Пак видял една студенка, приближил се към нея, и я потупал по рамото. Тя се обърнала и с висок глас му извикала:- Абе, я се махай, бе простак такъв!Още по отчаян, скелетът отишъл да попита в „Техническия Университет“. Отново видял една студенка, приближил се към нея, и я потупал по рамото. Тя се обърнала, чул се пронизителен писък:- А-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а!И скелетът отпрашил на където му очите видят…

Ако Ви харесва този сайт и искате да помогнете в популяризирането му, гласувайте на този Ако искате да рекламирате Вашия сайт, блог, фирма, учреждение, банка, магазин, ресторант, хотел … вижте тази Новина Ако скучаете или Ви е тъпо – посетете нашия Форум или си поприказвайте в нашия Чат!

Това е: