Обиколка за забранените удоволствия

15
Добави коментар
monito_vr
monito_vr

    Пороци, разврат, невъздържаност. Залози в кървави гладиаторски битки, сексуални оргии, продължаващи с дни, наркотични пирове. Съвременни греховни градове-последователи на разгулния Рим изобщо не липсват. Те събират тълпи от туристи, търсещи силни изживявания като секс, хазарт, алкохол, наркотици или според самите тях „просто купон“. Кои са най-порочните градове, където всеки може да намери своя собствен грях? 

 

 

 
10. Берлин, Германия
Вади камшиците, латексовите панталони, веригите, белезниците и всички садо-мазо джаджи, които криеш в най-долното чекмедже на гардероба. Берлин с гордост носи званието най-приятелски настроен към фетишите град. Ако търсиш подобни усещания, съвсем не ти е нужен специален екскурзовод, достатъчно е да потънеш в някой от тъмните безистени. Ако искаш да потанцуваш в дискотека, в която по-късно можеш да правиш и секс – пак няма да търсиш дълго. Като капак на целия този разврат, който може да накара дори маркиз дьо Сад да се изчерви, проституцията в Берлин е легална. Съмняваше ли се? Wunderbach!

9. Макао, Китай
Източният Лас Вегас отдавна удовлетворява маниакалната напоследък привързаност в Китай към хазарта. И като всичко китайско, Макао не се излага – сумите, които годишно се залагат там са двойно повече от тези, оставяни в световната хазартна столица Лас Вегас. Китайците не си играят на дребно. Там се намира и най-голямото казино в света – Венецианското Макао. На територия от около 20 квадратни километра са разположени 26 казина. И тъй като казват, че който няма късмет в картите, има късмет в любовта, местните бизнесмени са се погрижили да има момичета за всеки вкус. 

8. Манама, Бахрейн
Добре дошли в парти оазиса на Средния Изток. Тъй като столицата на Бахрейн е свързана с удобна скоростна магистрала със Саудитска Арабия, много саудитци я приемат като местния курорт, където могат да полудуват. В Манама те могат да обиколят клубовете, да се понатискат, да пият, колкото могат. Проституцията е забранена, но широко практикувана. Манама на теория е мюсюлмански град, но вече една трета от населението му е съставана от чужденци и това оказва силно влияние на града, макар че се намира в Персйиския залив. През 2001 година на местните жени беше разрешено да гласуват и да карат коли. Подобна свобода в тази част на света е особено възбуждащата за саудитците, които ежедневно се сипят на огромни групи в Манама.

7. Ню Орлийнс, САЩ
Греховната история на Ню Орлийнс датира още от 19 век, когато там са се смесвали музиката, проституцията, френската кухня и разгулния хедонизъм. И днес там може да се намери модерна смесица от тези съставни елементи, превръщайки града в един от най-възбуждащите за търсачите на подобни усещания. Ураганът Катрина помете много от тези удоволствия, но разбира се местните бързо ги възстановиха и в Луизиана отново се вихрят страстите, особено в емблематичния Френски квартал, обсипан с барове, стриптийз клубове, секс шопове и всичко, което дори не ти е минавало през главата. Местният сенатор Дейвид Витър може да гарантира за услугите в квартала, особено след като беше спипан редовно да го посещава за глътка забранени удоволствия.

6. Москва, Русия
Какво става, когато пуснеш духът от бутилката. Със сигурност той не започва да изпълнява желанията ти както в приказката. Освен ако въпросните желания не са секс, водка и наркотици. За това могат да гарантират в Москва, където след десетилетията на съблюдаване на комунистическия морал и дисциплина, пуснаха духа от бутилката. Нощните заведения в Червения град гъмжат от всякакви сортове европейци. Проституцията е незаконна, но рублите решават всякакви проблеми. Като се добави и фактът, че най-добрата водка в света е там, другарю, от тук започва твоята революция.

5. Рио де Жанейро, Бразилия
Рио е мястото, където всичко може да ти се случи. Достатъчно е просто да си избереш плаж – от Копакабана до Ипанема, да опънеш тяло там и да чакаш греховете сами да те намерят. А в Рио това неизменно се случва. Около плажовете са разположени стотици публични домове, които на всичкото отгоре са си съвсем легални и предлагат пълна програма. Всичко това обаче е като девически манастир в сравнение с това, което се случва по време на Карнавала. По това време фантазиите на всички оживяват и няма забранени неща. Тази година купонът започва в края на февруари.

 

4. Лас Вегас, САЩ
Лас Вегас винаги ще си остане в сърцата на любителите на порока. Грехът е индустрия там. И това никак не е случайно. Може да залагаш цял ден (и нощ). Може да започнеш още от летището. Проституцията „невинно“ е замаскирана като „компания“. Някои от по-предпиремчивите мениджъри дори предлагат безплатни карти на клиентите си за подобен тип „ескорт“. Всичко това, естествено, се полива обилно с алкохол. В Лас Вегас всичко е по-лесно – по-лесно можеш да се сдобиеш с оръжие, съпруга и изобщо всичко, което ти дойде на акъла (обикновено сериозно замъглен от пиене или други субстанции).
 

 

3. Амстердам, Холандия
Представи си само – тонове канабис, хиляди проблясващи витрини с изключително изобретателни проститутки. Порокът е на показ в Амстердам. Табелите на кофишоповете могат да кръстосат очите на неподготвения турист, а шоу програмите със секс на живо, ще кръстосат очите и на подготвения. И всичко това е напълно законно и разрешено. Не само можеш да си мърсуваш на воля, но го прави с благословията на местните власти. Е, как да не го направиш?

 

 

 

2. Тихуана, Мексико
След като пресечеш една от най-натоварените международни граници, движейки се от север на юг, изведнъж нещата коренно се променят. Възрастовата граница за пиене пада от 21 на 18, нелагалната проституция изведнъж става законна и съвсем в реда на нещата, по улиците свободно се продават неща, които са строго забранени на север от границата, а текилата е неприлично евтина. Това превръща Тихуана в Мястото за американските колежани. С местната полиция трябва да се действа малко по-внимателно, не че малко пари няма да оправят нещата, но кому е нужно. Всичко друго, което трябва да знаеш е – „Dos cervezas, dos disparos de tequila y dos mujeres por favor“.

1. Барселона, Испания
  В страната, дала името на прословутата испанска муха, центърът на купона е в Барселона. Всеки попаднал там, колкото и свободомислещ да е, ще остане като гръмнат от начина, по който удоволствията, пък били те и забранени, са извадени на показ – независимо дали е в лицето на вибратор върху главата на девойка в метрото, в опитващ се да изчука уличен знак безпаметно пиян господин или в безцелно мотаещите се наоколо проститутки и травестити. Главната пешеходна улица Рамблас е центърът на целия този купон и там може да се намери всичко, като започнеш от бира за 50 евроцента и стигнеш до всякакви други удоволствия, с цена по договорка.