Как да различим Индиговите от Кристалните деца

7
Добави коментар
Nutrim
Nutrim

Първото и основно нещо, което привлича вниманието в кристалните деца, са техните очи – големи, проницателни, знаещи до неочаквана за тяхната възраст степен. Ако установят зрителен контакт с вас, вече няма да ви оставят. Те действат хипнотично и имате чувството, че душата ви се разкрива пред тези очи…

Сигурно и вие сте забелязали, че това е особена нова раса, която е започнала да посещава нашата планета – щастливи прелестни деца, които толкова лесно прощават. Това е ново, в много отношения съвършено, поколение на света, на възраст 0-7 г., което не прилича на нито едно от предишните поколения.

ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦА По-възрастните деца «индиго» (тяхната възраст сега е от 7 до 25 г.) притежават качества, някои от които имат и кристалните деца. Двете поколения са свръхчувствителни и медиално способни, имат значими житейски задачи. Основното им различие е в техния характер. Индиго са различими по «бойния» си дух, а тяхната колективна цел е отстраняването на негодните системи. Те са тук, за да разрушат правителствени, образователни или правни системи, които не са добре интегрирани. За достигане на тази цел на тях им е даден «лесно възбудим» темперамент и огнена решителност.

Възрастните, които не желаят промени и имат позитивна нагласа към приспособимостта, може и да не разбират децата индиго. Те им приписват синдром на дефицита на вниманието. За нещастие, под влиянието на медикаментите, индиго често губят удивителната си чувствителност, спиритическите способности и «бойната» енергия.

За разлика от тях кристалните деца имат щастлива, безгрижна и уравновесена природа. Тези деца сформират това поколение, което ползва пътя, прокаран за тях от индиго.

Понятията «индиго» и «кристал» бяха дадени на тези поколения деца, защото те най-точно определят цвета на тяхната аура и енергия. В аурата на индиго има много синьо индиго. Това е цветът на «третото око» (чакрата на челото), енергийният център, който се намира вътре в главата между веждите и регулира способността да се възприемат енергията, виденията и духа. Голям брой индиго наистина са ясновидци.

Кристалните деца имат очи, които светят с многоцветни пастелни тонове. Те помагат да се разкрие красотата на кристалите и камъните.

Децата индиго чувстват лъжата. Те просто знаят, когато ги лъжат, уговарят, унижават или манипулират. Доколкото тяхната колективна цел е да се въведе човечеството в нов интегриран свят, детекторите на лъжата са важна част от тяхната мисия. Както вече споменахме, позицията на индиго е много опасна за доста от възрастните – индиго не са в състояние да се приспособят към «нездравословни» ситуации у дома, на работа или в училище. Те не могат да се разделят със своите чувства и да се престорят, че всичко е наред, освен ако не са под влияние на успокоителни средства или други медикаменти.

СПИРИТИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА Кристалните деца също проявяват спиритически способности – най-вече телепатия, която обаче води до забавено развитие на речта Това се интерпретира неправилно и съответно не се оценява по достойнство.

На провъзгласената от индиго нова Земя човечеството ще осъзнае по-добре интуитивния свят на своите мисли и чувства и ще зависи все по-малко от произнесените и написани думи. Комуникацията ще се осъществява по-лесно, бързо, прямо и честно – от душа към душа, от сърце към сърце. Още днес много от тях влизат в контакт чрез своите медиални сили и способности. Още повече, че общият интерес към паранормалното нарасна и се отразява навсякъде – в потока от книги, телевизионните програми и филми по темата.

Ето защо не е странно, че следващото след индиго поколение, е високо телепатично.. У много от кристалните деца се забелязва забавено развитие на речта – не е нищо необичайно те да проговорят за първи път на 3-4 г. възраст. Родителите им разказват обаче, че не са имали никакви проблеми с общуването с мълчаливите си наследници – напротив! Бащите и майките практикуват с кристалните деца обмен на мисли от сърце към сърце. Обръщат се към тях с комбинация от телепатия и изобретен от тях самите език от знаци и звуци (включително пеене).

Проблемите възникват само тогава, когато кристалните деца получат от медици или педагози диагноза «аномалия на речевото развитие». А и не е съвпадение, че с нарастващият брой на деца кристали, нараства и броят на децата с диагноза «аутизъм».

Съвършено вярно е, че кристалните деца се отличават от предишните поколения хора, но защо в тази разлика непременно се търси патология? Ако децата успешно общуват у дома и родителите нямат трудности, защо изкуствено да се създава проблем?

Критериите за диагностика на аутизма са ясни и еднозначни: аутистът живее в свой собствен свят, няма вътрешна връзка с обкръжението и другите хора. Аутистите не говорят, тъй като те са безразлични към общуването.

Кристалните деца са пълна противоположност! Те се отнасят към групата на най-бодрите, общителни, дружелюбни, чувствителни, добри и социално активни от всички възможни поколения деца! Освен това е доста трудно да ги извадиш от спокойното им състояние, а и имат спиритически способности. Кристалните деца спонтанно помагат на страдащите. Аутистът никога не би го направил!

ВЪЗПИТАНИЕТО НА ТЕЗИ ДЕЦА Тези деца заслужават почтително отношение, а не щампата «функционални нарушения», – ако въобще някъде и нещо е нарушено, то това са системите, към които те не могат да се приспособят в по-нататъшното развитие на хората. Ако започнем да усмиряваме тези деца като ги клеймим или им въздействаме медикаментозно, ние ще разрушим подаръка от небесата и ще унищожим цивилизацията, която тъкмо е започнала да пуска корени. За щастие съществуват множество позитивни решения и алтернативи, и същото това небе, което ни е изпратило кристалните деца, може да ни окаже помощ в тяхното възпитание.

Аз обърнах внимание на кристалните деца – на техните очи и възхитително притегателната им същност първо на моя семинар за ангелите, който провеждам по цялото Земно кълбо. Когато мислено разговарях с тях, получавах ясни отговори по същия начин. Наблюдавах как те се усмихват в отклик на моите духовно отправени комплименти и разбрах: «Тези деца чуват това, което мисля!».

Винаги ме е привличало да отделям в човешкото поведение образците и закономерностите. Макар и всички ние да сме различни като снежинките, тези снежинки все пак имат и общи признаци. В децата индиго намерих гореописаните черти, а докато наблюдавах кристалните деца, открих още по интересни неща.

Така, аз се влюбвах във всяко кристално дете, което срещах – техните сърца бяха толкова открити и изпълнени с любов, като на всеки от ангелите, с които съм влизала в контакт. Прости, незлобни и некапризни. Преди да заспя, си мислех за тях и като се събудех, намирах нова информация, духовен свят, които може би самите деца (?) ми предаваха на сън.

Всяка сутрин се събуждах с още по-голямо количество знания за кристалните деца отколкото предната вечер! Когато най-накрая започнах да правя доклади за тях, намерих необикновено възприемчиви слушатели – сред тях са много родители, баби и дядовци, учители на тези особени дечица, които те разпознаваха моментално в описанията ми.

РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТАТА

Помолих моята публика и получателите, абонирани за новини по въпроса, да попълнят анкета за кристалните деца. Само за едно денонощие получих стотици попълнени анкети и аз прочетох хиляди страници, пълни с житейски истории и разкази, предадени от хора, които отглеждат и обучават тези удивителни деца.

По време на прегледа на анкетите се случиха две неща. Чувствах как моето сърце заби от любов и благодарност – самото четене на тези послания ме накара да се чувствам така, сякаш се намирам в присъствието на могъщи ангели! Бях обхваната от екстаз, но и същевременно, благодарение на присъствието на тези необикновени деца – от спокойствие. Кристалните деца са твърдо доказателство, че ние действително еволюираме.

Второто нещо се състои в това, че във всички послания се съдържаха ясни, тук мога даже да кажа «кристално ясни» примери и закономерности. Прочетох дузини приличащи си истории за кристалните деца, като например за тяхното отношение към животните, растенията, камъните и възрастните хора. А което е и особено интересно – многобройни разкази за деца, които общуват телепатично с родителите си, като при това сходствата бяха просто невероятни!.

Аз често можех да чуя от родителите: «Характеристиките на децата индиго не ми помогнаха особено – моето дете се оказа по-друго. Затова пък в описанието на кристалните деца виждам моето дете едно към едно.»

Бабите и дядовците разказваха за щастливите си отношения с кристалните деца. По цялото Земно кълбо наричаха кристалното дете «ангел», «любовта на моя живот», «истинската ми радост» и т.н.

Аз установих, че не само кристалните деца, но и техните родители са особено чувствителни. Душите на кристалните деца избират такива домове, които могат да им дадат защитена и обогатяваща среда. Въпреки че срещах и деца, при които духовното съзнание на родителите беше изостанало, редом до тях бяха бабите и дядовците, които, като високоразвити Работници на Света помагаха да се съхрани душата и спиритическите дарби на детето. Преобладаващото мнозинство ми разказваха, че кристалното дете се явява за тях истински духовен учител, който може да им преподава по темата «Как да живеем в необикновена любов и дружелюбие».