Месечен хороскоп за месец Февруари 2010 г. – КАРМА И СЪДБА – Статии

6
Добави коментар
mikael
mikael

Овен

Проблеми от предишен живот ще притесняват Овена през целия февруари, но в сърцето му ще се почувства емоционален подем в очакване на нови постижения. В края на месеца Овните ще имат повод да създадат нестабилна връзка.

Телец

Февруари за Телеца ще премине под знака на късмета. Можете да направите всичко, разчитайки на успех и подкрепа от близките ви. В края на месеца вероятно ще получите възнаграждение за труда.

Близнаци

Труден ще бъде месец февруари за Близнаците. Те ще участват в различни проекти и започване на нови дела. Ако проявите упорство Близнаци, всичко ще върви добре. Съществува висок риск от нараняване по пътищата.

Рак

През февруари Раците могат да се впуснат в най-амбициозните си планове. Подкрепата от приятелите няма да закъснее и в душата си раците ще преживеят емоционален растеж, въпреки несигурната обстановка характерна за всяко начинание.

Лъв

В службата на Лъвовете през февруари ще възникнат проблеми с колеги и партньори. Няма да успеете да защитите вашата гледна точка. Ще се наложи да отложите решението си. Но у дома и в обществото Лъвовете ще бъдат обичани и ще им се възхищават. Нещата ще се развиват добре.

Дева

Февруари ще започне за Девите с проблеми в отношенията с близкия кръг от приятели. Ако Девите поемат ролята на благоразумен лидер, те ще могат да популяризират своите идеи. В края на февруари, можете да очаквате свръхпланови печалби.

Везни

През февруари Везните ще се чувстват на сцената и ще могат да се представят в най-благоприятна светлина. А ако другите участници в това шоу не успеят да ги разочароват, толкова по-добре ще им се отдава колективното творчество.

Скорпион

През Февруари за Скорпионите ще е най-добре да се посветят на изследвания и трупане на опит. Много успешен отдих, особено активен. Той ще ви помогне да възстановите разбитите си нерви.

Стрелец

През февруари, за Стрелците успешни ще бъдат само онези дела, в които те са съвсем сигурни. През този период е важно да се запази конфиденциалност и лоялност към висшестоящите органи. В романтичната сфера – стабилност и позитивизъм.

Козирог

През февруари Козирозите могат да пристъпят към реализация на планираните дела. Смелите и решителни действия ще доведат до успех. Приятели ще окажат поддръжка и участие.

Водолей

Февруари за Водолеите ще започне с работата над грешките. Но след това всичко се развива по положителен сценарий. Водолеите ще получат всичко планирано.

Риби

Краят на зимата за Рибите ще премине в методично завършване на по-рано започнатите дела. Избягвайте вълненията и бягство от времето за благотворителна дейност. В края на февруари, ще дойдат добри новини

 източник  http://www.zodiite.net