Mozilla Firefox 3.6 Download

20
Добави коментар
linlin
linlin

Mozilla представи Firefox 3.6 – новата версия на популярния браузър,  с доста промени, които го правят по-бърз и надежден. С версии за Windows, Mac и Linux,  най-осезаема промяна в Firefox 3.6 са направените подобрения на TraceMonkey,  JavaScript рендера, който е  около 20 процента по-бърз, отколкото когато дебютира във Firefox 3.5 (според Mozilla). Въпреки, подобренията, Firefox 3.6 е по-бавен от  Google Chrome, но скоростта не е най-вайното в Firefox 3.6.

Firefox поддържа репутацията си на най-адаптивниqt браузър, за въвеждане на  поддръжка  за следващото поколение на теми, наречена Personas. Потребителите вече няма да теглят добавки, за да активират Personas и да използват великолепните теми за Firefox. Въпреки това, поддръжката на визуалните стилове на Windows 7, включително отваряне на табове с комбинация от клавиши Ctrl + Tab , преглеждане на съдържанието в табовете при включено Aero  и др., ще трябва да изчакат още една ревизия. В момента, те могат само да се активира чрез промяна на настройките в config файла на Firefox 3.6.

HTML5 поддръжката дебютира във Firefox 3.5,и е имплементирана и в новата версия,  като браузъра продължава да бъде единствения, който  поддържа HTML5 до момента. Това не е маловажно, защото дори IE8 и Google Chrome със свойте 4 на сто пазарен дял не работят с HTML5.

Друга голяма промяна в Firefox 3.6 е, че сега се изпълняват асинхронно скриптове, които могат да помогнат за по-бързото зареждане на уеб страница. Браузърът също спира работата на несъвместими плъгини, така че те да не се превръщат в риск за сигурността.

За разлика от Firefox 3.5, който бе пуснат заради проблеми в сигурността, Firefox 3.6 добавя  някои малки, но новаторски функции.

Цена: Безплатен Софтуер
Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/Windows7

Може да свалите Firefox 3.6 От ТУК>