Десет горещи звездни целувки / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

6
Добави коментар
rihanna092
rihanna092

Наскоро в интернет се появи класация, която включва целувките на някои от най-известните в момента звезди, както от музикалната индустрия, така и от Холивуд. В класацията преобладават страстни еднополови изпълнения, сред които откриваме имената на актрисите Пенелопе Крус и Скарлет Йохансон, Линдзи Лоън и Саманта Ронсън и други. 

10. Дженифър Анистън и Уинона Райдър в сериала „Приятели“ Едва ли някой почитател на сериала „Приятели“ ще забрави горещата целувка между Дженифър Анистън и Уинона Райдър в един от епизодите. Тогава никой от „приятелите“ не повярва на героинята на Джен – Рейчъл, че се е мляскала с момиче, затова тя им показа нагледно.   9. Саша Барон Коен и  Уил Фарел на видеонаградите на MTV през 2007Двамата актьори страстно впиха устни един в друг по време на церемонията за раздаването на кино наградите на MTV преди три години. Публиката им заръкопляска, а те още повече нажежиха обстановката, когато се затъркаляха по сцената, преплели тела.

8. Фрида Пинто и Дев Пател в „Беднякът милионер“Изключително романтичната сцена между Фрида Пинто и Дев Пател не остави сухо око в киносалоните. Героите им се целунаха на гарата, след като преживяха доста перипетии в името на любовта.   7. Анджелина Джоли и Брад Пит в „Мистър и мисис Смит“ След като се опитаха да се избият взаимно, героите на Брад Пит и Анджелина Джоли осъзнаха, че не могат да живеят един без друг. Двамата се награбиха сред полуразрушената си къща, а страстта между тях преливаше от екрана.

6. Линдзи Лоън и Саманта РонсънЕдва ли феновете на актрисата Линдзи Лоън ще забравят първата публична целувка на любимката си и бившето й гадже – диджейката Саманта Ронсън. След като известно време двете криеха връзката си, през септември 2008-а те решиха да демонстрират чувствата си пред хора.

5. Скарлет Йохансон и Пенеполе Крус във „Вики Кристина Барселона“ Още преди лентата да излезе по кината се знаеше, че това е филмът, в който Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус се целуват, а после към двете се присъединява и Хавиер Бардем.

4. Робърт Патинсън и Кристен Стюърт в „Здрач“ Феновете на вампирската сага „Здрач“ изпаднаха в умиление, когато любимците им Едуард и Бела сляха устни. Това беше и сцената, която спечели наградата на MTV за най-страстна целувка.   3. Хийт Леджър и Джейк Гиленхаал в „Планината Броубек“ Третото място в класацията е отредено за актьорите Хийт Леджър и Джейк Гиленхаал, които демонстрираха близостта си във филма „Планината Броубек“. Лентата е отпреди пет години, но целувката, макар и скандална, им още държи влага на киноманиаците.

2. Тоби Магуайър и Кирстен Дънст в „Спайдърмен“ Ето това беше една много романтична и нетрадиционна сцена. Не на всяко момиче се случва любимият й да висне от тавана и да я целуне, докато невъзмутимо се поклаща във въздуха.

1. Мадона и Бритни Спиърс на наградите на MTV през 2003Първото място заслужено е присъдено на целувката на Мадона и Бритни Спиърс, която се случи на церемонията на раздаването на музикалните награди на MTV през 2003 година. Странното е, че Мадона си размени ласки и с пряката конкурентка на Бритни – Кристина Агилера, но това явно гласуващите не са сметнали това за особено сексапилно.

Новини за Пенелопе Крус
Интервюта с Пенелопе Крус