Набедиха Орлин Горанов за наркоман

1
Добави коментар
CarloGambino
CarloGambino

Вторник, 07 Април 2015

03 Февруари 2010
Естрадната легенда Орлин Горанов стана жертва на грозен слух. От няколко седмици в светските среди усилено се шушука, че 53-годишният изпълнител злоупотребява със стимуланти. Според мълвата Горанов смъркал кокаин, за да е в това вечно усмихнато състояние и да поддържа високия си ритъм на живот.

„Орлин дори не пие хапчета, камо ли да взима наркотици. Това са приказки на хора, които не могат да се примирят, че и на тази възраст, човек може да е толкова енергичен“, защитават Горанов негови приятели. Те обаче не пропускат да отбележат, че поведението на певеца напоследък наистина се е променило и той е започнал да се държи доста ексцентрично.„Да ходи на фитнес и да пази диети, го разбираме, но пластичните операции не са за него. На сериозен мъж не отива да се държи като примадона“, не пропускат да отбележат аверите на звездата по повод лицевия лифтинг на Горанов.
източник: Контра

 

Най-четено ∙ българска музика

СТАНИ ПРИЯТЕЛ
на Stars.bg във Фейсбук

Случайна снимка

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър.

Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.