„Плейбой“ броил 9 бона за голата Камелия

5
Добави коментар
nicky
nicky

Сексапил, дързост и 9 бона…Снимка: Булфото

9 хиляди лева е бил хонорарът на фолкдивата Камелия, за да захвърли дрехите си и да се снима за корицата на българското издание на „Плейбой“. Това признава бившият главен редактор на списанието Георги Неделчев в личния си блог.

По времето (2003-2007), когато Неделчев е главен редактор, хонорарът на родните звезди за гола фотосесия не надминавал 6 хиляди лева.

Но „приятелят и личен мениджър“ на Камелия- Цветин, както и обещанието на певицата, че парите отиват за „дом за сирачета“ допълнително качили цената.

Преговорите за фотосесията обаче не минали безпроблемно- според Неделчев, приятелят на Камелия си позволил „най-нелепото извъртане и най-обреченото изнудване“ около подписването на договора.

Накрая Камелия се съгласила на уговорените 9 хиляди лева и подписала споразумението.

„Направи го делово, но и с нотка на снизходително великодушие, което трябваше да ни накара да се чувстваме виновни за нещо. Страхотна жена“, споделя бившият главен редактор на „Плейбой“.

Публикуваното в личния блог на Неделчев признание е част от книгата „Моят живот в Плейбой“, която ще излезе на българския книжен пазар на 20 юни.

По публикацията работи: Георги Савчев