Едгар Кейси: За Акашовите хроники

23
Добави коментар

Заглавие: Едгар Кейси: За Акашовите хроники Автор: Кевин Тодеши Издател: Хермес ISBN: 9542607199 Година: 2009 Страници: 224 Размер: 13×20 Корица: мека Език: български

За книгата: Акашовите хроники – следите на миналото и пътеводител в бъдещето! Хората от древни времена са вярвали, че съществуват небесни свитъци, съдържащи историята на човечеството, както и на всяка отделна душа от зората на Сътворението. Едгар Кейси смята, че всеки пише историята на своя живот с мислите, делата и взаимоотношенията си с другите хора. Цялата тази информация се съхранява в Акашовите хроники. Кевин Тодеши ги оприличава на Вселенски суперкомпютър, който съхранява база данни за битието, мислите, думите и действията на всеки човек, живял някога под слънцето. Тези записи са извор на сънища, мечти и вдъхновение. От тях произтичат митовете и архетиповете. Те са Колективното несъзнателно на К. Г. Юнг. Съхранили нашите минали преживявания тези хроники непрекъснато влияят върху настоящите ни жизнени обстоятелства. Според Едгар Кейси нашето минало определя набора от условия и събития, с които ще се сблъскаме в настоящето. Според това как боравим с тези условия започваме да активираме една или друга бъдеща вероятност, която става реалност, но само благодарение на конкретен наш избор. Затова Едгар Кейси непрекъснато подчертава огромното значение на Свободната воля. Тя е тази, която определя нашето бъдеще. Той вярва, че всяко прозрение, което можем да добием от Акашовите хроники е възможно да даде необходимата информация. Отговори за това кои сме ние, както и каква е мисията ни на тази земя. Книгата е разделена на три части: Минало; Настояще; Бъдеще. Във всяка една от тях са включени разкази за живота на хора, които са получили „Прочит“ на собствен запис от Акашовите хроники от Едгар Кейси. В тях можем да проследим как миналите животи са сложили свой отпечатък върху настоящето под формата на латентни качества и физически характеристики. Но дали знанието за миналото им е помогнало да осмислят настоящето и да моделират бъдещето си? Това е различно за всеки. Някои са се възползвали от получените прозрения и са направили подходящите избори за личностното си израстване, а други не са успели, защото всички ние имаме Свободната воля да осмислим живота си или да го пропилеем. В този том са дадени и способи как да се опитаме сами да влезем в „Книгата на живота“, както Едгар Кейси нарича Акашовите хроники, и да прочетем собствената си история там. Тази книга ни напомня, че всички ние сме творци на съдбата си. Тя ни лекува от фатализма и ни помага да прозрем, че сме дошли с мисия на тази земя и тя е: Да се превърнем в най-добрите хора, които можем!

ЕДГАР КЕЙСИ – ЕДИН ОТ НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ МЕДИУМИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА: ЛИНК

***** При поръчка над 30 лв. получавате подарък – фигурка по избор – ОБИЧАМ ТЕ или ОБИЧАМ ТЕ II *****

Цена: 9.95 лв.

Art shop svetlosenki е създаден в началото на май 2013 г. с основна идея да дадем още едно рамо на излизането на нашето безплатно печатно списание „Светлосенки – Изкуството като начин на живот“, което се явява продължение на онлайн медията www.svetlosenki.com, съществуваща от четири години.

С всяка Ваша покупка от www.art-shop-svetlosenki.com, Вие също помагате на списание „Светлосенки – Изкуството като начин на живот“ да продължава своята мисия и да достига до колкото се може повече хора напълно безплатно, както и самите Вие ще получите един брой от него.

Всички печатни броеве на нашето списание можете да прочете и онлайн в pdf формат от тук: списание „Светлосенки – Изкуството като начин на живот“ – Броеве.