Чарли Шийн отново се забърка в скандал

6
Добави коментар
naskoki
naskoki

След като успя да влезе в полезрението на световните медии заради налагане на физически и психически тормоз над съпругата си,  холивудският актьор Чарли Шийн отново се е превърнал в актуална тема за „жълтите“ издания“.

Преди броени дни Шийн се обадил на телефона за спешна помощ- 911,

за да се оплаче, че луксозния му мерцедес е бил откраднат. След щателно претърсване на района от полицията и екип пожарникари, возилото било открито в подножието на „Мълхоланд Драйв“, където живее звездата от култовия телевизионнен сериал „Двама мъже и половина“. Колата била празна, като по нея не били открити следи от взлом и други видими повреди.

Незабавно започналото разследване имало за цел да установи дали мерцедесът е бил откраднат, или Шийн просто е забравил да дръпне ръчната спирачка, в резултат на което автомобилът е полетял по склона на хълма.

На връх- 25 декември миналата година 44- годишният актьор бе арестуван в зимния курорт Аспен, Колорадо, след като се нахвърлил безпричинно с нож върху съпругата си Брук Мюлер. По- късно, след платена гаранция, Чарли бе освободен, а Мюлер му прости и оттегли обвиненията си срещу него.

Е, това ако не е любов…