Кърти чисти извозва

6
Добави коментар
admin24
admin24

Ние сме фирма ВалФорс. Предлагаме професионални услуги в сектора Кърти чисти извозва. С готовност обслужваме поръчки от различни мащаби, от дребни къртения при домашен ремонт, до демонтажи на цели сгради и къртене в индустриални мащаби.

Ако се нуждаете от къртачни услуги или извозване, не се колебайте да ни потърсите. Може да ни изпратите запитване през формата за контакти, да ни пишете мейл или да ни потърсите по телефона. Ще ви изслушаме и ще се постараем да предложим най-подходящото за конкретните ви нужди.

Ако правите ремонт на жилището си и трябва да го подготвите за основните и довършителни работи, обадете ни се и си спестете огромни усилия и време. По всяка вероятност ще ви изненадаме приятно с цените и сроковете в нашата оферта.

В екипа на нашата фирма сме предимно млади и енергични, но достатъчно опитни работници. Работим в бранша вече повече от 5 години и сме изпълнявали обекти от всякакви мащаби и при всевъзможни условия. Разполагаме с разнообразни инструменти, оборудване и транспорт, които ни позволяват да оптимизираме усилията си (съответно и цената) за всякакви обекти.

Извозване на строителни отпадъци

Ние държим на коректното изхвърляне на отпадъците от строителните обекти, защото не сме безразлични към околната среда. Разполагаме със собствен транспорт, с който извозваме отпадъците до предназначените за целта сметища. Ако ни ангажирате за къртене малко бетон, фаянс, теракота, или подпрозоречно пространство за усвояване на тераса, ние ще извозим отпадъците с бус, за да можем да предложим най-изгодната цена. Когато разчистваме големи обекти използваме нашите контейнери и самосвал.

Когато се налага да почистваме голямо количество отпадъци от високи етажи в сгради без асансьор, ние използваме външен предпазен ръкав и хаспели, които ни позволяват да сме високо ефективни.

Разумни цени за къртене

Вероятно ще намерите фирма, която да ви предложи малко по-ниски цени от нашите, но е твърде възможно по-късно да остане разочаровани от коректността на същата фирма. Ние държим на качественото изпълнение на поръчката и спазването на сроковете. Можем да предложим разумни цени за къртене, защото разполагаме с подходящи хора и оборудване за специфичните нужди на различни обекти.

Индустриално къртене

За нуждите на големи обекти, както и за фирми от строителния бранш сме готови да предложим професионални услуги на преференциални цени. През последните години изпълнихме поръчки на няколко много сериозни обекти в София, Пловдив и Варна, които други фирми не можаха да изпълнят.