Катя Дунева в новото видео „Кажи ми”

16
Добави коментар

Катя Дунева в новото видео „Кажи ми”

Настоящата носителка на престижната корона „Мисис България Свят“ Катя Дунева взе участие в заснемането на последния видеоклип на Устата „Кажи ми“. Модерното видео е дело на режисьора Ники Нанков и ще се завърти по националните и музикалните телевизии след 20 юни. Снимките са на Васила Каймаканова от списание FHM.

Устата не изневери на стила си да е заобиколен от красиви жени и ще зарадва феновете си с горещ клип и ритмична песен, заснети на луксозната яхта Новел. Дунева впечатли снимачния екип със своите прелести и визия, които според русокосото изкушение дължи преди всичко на гени и на спорт. Тя е многократен шампион по конен спорт, но за съжаление няма да може да участва на конните състезания за купата на Samsung, които са кръг от световната купа, защото трябваше да се подготвя за горещия видеоклип на рапъра.

След като приключиха снимките пред медиите Катето сподели първите си впечатления:
„Направо душата ми остана в тая яхта за близо 1 мил. евро. Много слънце, чайки и секси мацки, коктейли, плодове и готина музика. Клипът ще стане убийствен. Почти граничи  с еротика. Две три жени се галим и наслаждаваме на лятото и екзотиката. Всички бяха много възхитени от тялото ми, дори жените.”

Красавицата прекара уикенда във Варна, където съпругът й, многократния ралишампион Румен Дунев участва в автомобилно рали.
  
Междувременно тя се подготвя и за участието си в Световния конкурс Mrs World в Las Vegas, който ще се проведе след около месец. Организаторите на конкурса са проявили особен интерес към българската претендентка за титлата. Негласно изискване е участничките да се появяват в компанията на знаменитости. Например вече е известно, че английската мисис ще се появи в компанията на Victoria Beckham. Катя Дунева също ще бъде в компанията на знаменитост позната в Щатите – Христо Стоичков.