Магия за любов – изпитана и действаща

11
Добави коментар
joe_dou
joe_dou

Магията, дори и тази за любов, не е нещо с което трябва да се захващате на шега. Ако имате и най-малкото съмнение, че човека, на когото смятате да я приложите, не е Вашият избранник ЗАВИНАГИ, то затворете тази статия и се отдайте на размисли, дали въобще да пристъпите към действие. За магията мислете като за някакво мистично чудовише. Ние ще Ви предоставим начин, с който да го призовете, но няма да получите информация /поне не в тази статия/ какво да правите ако се отметнете от желанието си. Веднъж пуснато на свобода мистичното чудовище – любовна магия, може да изпълни Вашето желание ако умело и последователно го направлявате, или да се върне при вас объркано и ядосано ако сте го събудили само за да си поиграете с някого.

Сега е последният момент, в който имате възможност да помислите и ако имате колебания да се откажете.

Продължаваме ли? Ако отговора Ви е НЕ – знаете изхода. Ако отговора Ви е ДА четете нататък.

Тази любовна магия е нещастно влюбени, тайно въздишащи или с други думи, за тези, които знаят кого точно искат и какви отношения биха желали да пламнат между тях.

Вземете чист лист хартия и червен химикал /червен молив или фулмастер също биха свършили работа/. Ако все пак нямате червен може да използвате и друг цявт, но знайте, че червеното стимулира и разплава любовната магия като барут.

Намерете начин да се оттеглите на уединено място, където няма да Ви безпокоят поне половин час.

На листта ще трябва да нарисувате две фигури – Вашата и на човека, когото желаете да бъде привлечен към Вас. Започчнете с другия човек, нарисувайте очертания на тялото му колкото можете, като не е важно колко добър художник сте, а е важно колко силно и ясно визуализирате образа му докато го рисувате. Направете някой детайли, които най-силно ви впечатляват в него  очите, устните, косата, ръцете или каквото Вие прецените. Нарисувайте и собствената си фигура, като пак направите някой детайли, които смятате за характерни за Вашия образ.

Готово – фигурите са нарисувани! Не е необходимо да пишете имена или инициали, но ако това ви кара по-ясно да свържете образите с конкретните хора може и това да направите.

Сега нарисувайте две стрелки с противоположни посоки една под друга между двете фигури. Първата стрелка трябва да тръгва от Вашата фигура и да сочи към фигурата на избранника, а втората стрелка да е в обратната посока. Между двете стрелки се образува поленце, като ред от тетрадка с широки редове. Там напишете това чувство, което искате да се породи между вас – любов, обич, страст, привличане и т.н. Имате право само на едно. Можете да напишете много в опит да излъжете магията или, за да се подсигурите, че поне едно ще стане реалност, но така само ще предизвикате да получите от всичко нищожно малко и нито едно завършено и пълно като цяло.

Това бе направата на магията за любов. Митичното чудовеще е призовано! Но това не е края. Трябва всеки ден, до сбъдване на желанието да вадите листта и да гледате образите, колкото по-ясно си представяте желаното чувство и взаимоотношения между вас, толкова повече ускорявате приближаването на изпълнението.

Както повечето магии, така и магията за любов обича да поставя изпитания. До месец след като нарисувате фигурите на листта в живота Ви ще се случи така, че ще трябва да направите важен за Вас избор. Ще трябва доброволно да се лишите от нещо, което харесвате или обичате. Това е изпитание на Вашата решимост и стремеж към любимия/любимата. Ако не успеете да направите жертвата, която се иска от Вас шанса да се изпълни желанието Ви намалява драстично, но все пак все още има шанс да се сбъдне.

Ако обаче стане така, че човека, към когото сте насочили тази магия за любов бъде привлечен към Вас и започне да изпитва дълбоки и искренни чувства, а вие го отхвърлите или нараните само, за да си поиграете с него сме длъжни да Ви предупредим, че Ви очаква сериозно и неприятно наказание. Магия за любов не се прави с цел отмъщение или други низки подбуди.

Силва Коен – сестра от „Сивото сестринство“

 Вижте още по темата :

Стара руска магия за обич и вечна любов

Магия за любовКървавата любовна магия

ВРАТИ от ВРАТИ.net – Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Магия за любов – изпитана и действаща – 4.8 out of
5
based on
397 votes