ПОЛЕЗНО И ИНТЕРЕСНО….

6
Добави коментар
spartaka
spartaka

Ако отидеш на среща с някоя мацка и попадаш в някоя от тези 5 категории, просто нямаш шанс. Дори и да си двойник на Брад Пит или Крисчън Бейл. Ето 5 неща, с които със сигурност ще я отблъснеш:

1. Лош дъх

Няма жена, на която лошият дъх да не й направи впечатление. И докато дъвките и ментовите бонбони помагат в критични ситуации, те не заместват редовното миене на зъбите и ползването на конец за зъби и вода за уста.

2. Прекалено много парфюм

Може би се опитваш да скриеш нещо? Нямал си време за душ най-вероятно? Многото парфюм просто не върши работа. Няма да предизвикаш никакви желания у нас, освен да си запушим носа и да избягаме надалеч.

3. Една вежда

Никой не иска от вас да си скубете веждите със същото настървение, с което и ние. Само че ако природата е решила да нямаш ясна граница между лявата и дясната вежда, запознай се с пинсетите. Не изтънявай веждите, просто махни косъмчетата между тях, над носа. Това не те прави женствен, прави те поддържан.

4. Неподдържани нокти на краката

За ръцете е трудно да не се сетиш. Обаче краката са някъде там в края и често остават пренебрегнати. А дори и да не е лято и да си със затворени обувки, в случай, че с новата ти любов се окажете в дома или в леглото на единия от двамата, краката ти в някакъв момент ще се видят. Как да избегнеш вероятността да я отблъснеш по този параграф – с ножица, нокторезачка и редовно почистване на всякакви нечистотии.

5. Петна от пот под мишниците

За съжаление и те не си отиват автоматично с лятото. Възможността да се окажеш изпотен и понамирисващ си е валидна цяла година. Решението – не се навличай, носи дрехи от дишащи естествени материи и използвай антиперспиранти.

от Славена Захариева

ЦЪКНИ ВЪРХУ ДВИЖЕЩИЯ СЕ ТЕКСТ, ГЛАСУВАЙ ЗА НАС
Ако ви е харесала статията оценете я, като гласувате със следните бутони или я споделете в социалните мрежи, които посещавате. Благодарим ви, предварително!