Адреналинката Яна има връзка с женен мъж

5
Добави коментар
bobyd
bobyd

Най- коментираната жена в България през последните няколко дни- бившата адреналинка Яна, чието порно видео успя разбуни цялата страна, е  влюбена до уши в бургаски красавец, коментират най- големите клюкари от морския град.

„Да, имам любим човек, който винаги е плътно до мен. Той е истински мъж“, каза блондинката в ефир по време на гостуването си в предаването „На Кафе“, хвърляйки отново камъни в градината на бившия си годеник- дизайнера Ивайло.

Тя го обвини публично, че той предпочитал да гледа порно с гейове пред нея.

Бившата двойка много щедро се клепа по всички възможни медии, като правят достояние за всички дори и най- интимните си тайни.

Новата изгора на палавата Яна бил най- търсеният майстор на татуировки в Бургас и региона- Йордан Йорданов- Даката. Той е женен, но вече не живее заедно със съпругата си, твърдят запознати бургазлии. Татуировчикът точно се канел да отпраши за Испания, когато се развихрила любовта му с адреналинката.

Скандалът с домашното порно на бившата адреналинка успя да отнесе като цунами всички останали теми в медиите през изминалата седмица. Тя и екслюбовникът й, модният дизайнер Ивайло, не спират да се нападат с вдъхновение, въпреки факта, че имат общо дете.

Яна подозира, че в най- скоро време в интернет пространството ще бъдат качени още клипове с подобно съдържание, в което отново главната роля ще я изпълнява самата тя.