Настаняване в Пловдив – настаняване в апартаменти на хотелски принцип, нощувки, квартири, жилища под наем краткосрочно на…

3460
Добави коментар
Milchevi-Rent
Milchevi-Rent

Семейство Милчеви Ви предлага под наем в Пловдив: семпли, чисти и стилни, постоянно обновявани еко жилища в нова обособена къща за гости, построена изключително с естествени /екологични материали/. В сградата цари перфектна чистота, спокойствие и сигурност, тъй като се реновира редовно и достъпът в еко къщата е ограничен. Предоставя се комфортна среда за живеене на всеки гост. На всички жилища поддръжката се осигурява с качество и прецизност дори в малките детайли. Изгодни наеми на хотелски принцип (начала) и
нощувки в Пловдив, Кършияка, Новотела. Настаняване в уникални апартаменти: едностайни, двустайни, тристайни, многостайни, студио и жилище с двор градина. Идеално място за бизнес-престой, ваканции и командировки.
Хотел апартаменти (квартири) за и до панаира – нощувки.

Еко къща Милчеви е предпочитана предимно от взискателни гости, повечето от които са ръководители или представители на фирми като : – Siemens, Liebherr, EVN, Lindner, LIDL, Metalltechnik Wachsmuth GmbH, ILD, Schneider Electric, h s Energieanlagen GmbH, Schunk Group, J. Christof GmbH, Kaufland и др.Денонощна охрана, локално парно, ТЕЦ, климатик, интернет, кабелна цифрова телевизия, хотел сервиз.

На сайта ни можете да намерите каталог на обектите за настаняване в Пловдив-България. Информация за недвижими имоти, агенции, туристически бюра и туроператори, туризъм и бизнес пътувания, почивки, ваканции, хотели, апартаменти, частни квартири и др. Може да разгледате галерия със снимки, да резервирате жилище или хотел. На онлайн картата в местоположение ще видите къде се намираме и как да намерите апарт-хотел Милчеви Пловдив.

Нощувки за взискателни гости или участници в изложенията на Международен панаир Пловдив.

Нощувки в Пловдив в квартири близо до Еко къща Милчеви / краткосрочно настаняване.
Кратък наем до освобождаване на желано от вас жилище в Еко къщи за гости Милчеви.