Има ли значение размерът?

2
Добави коментар
Tia
Tia

Има ли значение размерът?

Може би, но да вкарваш автобус в гараж за лимузина също не е добър вариант…

Размерът на пениса за мъжете е като размерът на дупето за жените. Разбира се, мъжете не са склонни да питат “Тези дънки карат ли пениса ми да изглежда по-голям?”, но определено са доста обсебени от идеята. Та… има ли размерът наистина значение?

Размерът има значение… за мъжете, предимно
Опитайте се да кажете на един мъж, че ви интересува повече какво е движението на океана, и никога няма да ви вземе насериозно. За мъжете винаги размерът на лодката е това, което има значение. Мъжът ви може би винаги ще иска пенисът му да е по-дебел или по-дълъг, дори и вие да мислите, че е повече от достатъчен. Но колко голям е “нормалният” пенис?

Това е въпрос, който много мъже задават, особено заедно с различни въпроси за това как може да си увеличат пениса, но като цяло това е един труден за отговор въпрос. Всички мъже са различни и всеки има различна анатомия. Два пениса никога няма как да са напълно еднакви! Но говорейки най-общо, “средно статистическият” пенис варира между 5 и 8 см, когато е отпуснат, и между 12 и 15 см, когато е твърд. Все пак има и много мъже, които излизат от тази категория, но това не означава, че нещо не им е нормално!

А всъщност, има ли значение размерът на пениса?
Ако пенисът приляга на вагината, всъщност няма значение колко е голям, защото… той просто пасва! Що се отнася до сексуалното удоволствие – най-голямо удоволствие се извлича от сексуален акт с някой, чиито гениталии физически съответстват на вашите собствени. Ако сексът е добър за вас, значи пенисът на мъжа, с когото го правите, е перфектен. Ако смятате, че сексът би могъл да бъде по-добър, може би трябва да откриете начини да заобикаляте това, което не достига на мъжа.

Креативни начини да се справите, ако има несъответствие в размерите
Ако анатомично не си пасвате, не разчитайте изцяло на половото сношение да осигури удоволствие на вас и на партньора. Това ще доведе до много скучен монотонен секс, особено ако има разминаване в размерите между двамата.

Работете…