Арестуваха експерт във фонд „Земеделие” с марихуана

3
Добави коментар
len0r
len0r

Арестуваха експерт във фонд „Земеделие” с марихуана

Калин Боздев, експерт в отдел „Прилагане на схеми и мерки и подпомагане” в областната служба на Държавен фонд „Земеделие” в Благоевград е заловен от полицаи от 2-ро полицейско управление с марихуана. Арестът е станал на 18-ти февруари в района на парк Бачиново край областния център. Във държавния служител са открити 18 грама марихуана и запалена и изпушена до половина наркотична цигара. Случая е бил покрит, заради факта, че Боздев е служител на институция.

Калин Боздев е роден в село Огняново, община Гърмен. Той е разпитан в управлението и срещу него е образувано дознание. От управлението коментирали вчера, че той ще влезе в съда. Това е първият държавен служител в областта, заловен с наркотици. Намерената у него запалена и недопушена цигара предполага, че е консуматор и едновременно с това се занимава с важни държавни дела и решава съдбата на хора, които искат със земеделие да си изкарват прехраната.

Георги Качев, началник на разплащателната агенция към фонд „Земеделие” се опитал да прикрие скандала. Той отказал да потвърди дори, че Калин Боздев работи в държавната служба.

Още новини..