Татуировки с тигър

7
Добави коментар
eemoemo
eemoemo

Тигърът символизира ,свирепост, жестокост, сила и страст, гняв, красота и скорост. В повечето азиатски страни тигърът се смята за крал на зверовете и се възприема като символ на власта. Татуировките с тигри показват илюстрирана версия на тези значения.

Много татуировки с тигър се изобразяват по реалистичен начин, те често изглеждат така, сякаш е снимка на животното в естествената му среда. Те могат да бъдат в няколко позиции дебнене, препичащи се на слънце а понякога и в по-мудно положение като си облизват големите лапи.

В китайската астрология тигърът е третия зодиакален знак, той е изобразяван с големи, диви, кръгли очи с кръгла глава и големи зъби. Може да бъде изобразяван в различни цветове най-честов червено. Може да се комбинира в позиция с дракон и с ин ян символ като показват силата на небето и земята. Вашата татуировка с тигър може да бъде символ на собствената ви страст или просто знак на уважение към това почитано създание. Така или иначе ще откриете, че това е смел символ и ще направи силна декларация за силата на вашата личност.

Татуировки с дракон Татуировки със скорпион

Татуировки с тигър