Актриса от „Трима братя, три сестри” в нов сериал по bTV

9
Добави коментар
len0r
len0r

Актриса от „Трима братя, три сестри” в нов сериал по bTV

Красавица ще се бори за любовта си в новата колумбийска теленовела “Гибелна красота” всеки делничен ден от 8-ми март в 14:30 часа. Зрителите ще имат възможността да проследят историята на Лола, в ролята на която е Дана Гарсия, позната ни от сериала „Трима братя, три сестри” и „Предателство”.

В градче в Колумбия живее мистериозна девойка, която наричат „Изгубената душа”. Хората в града мислели, че е луда, защото се облича в дрипи и живее в гробището, но никой не знаел, че всъщност тя е преживяла загуба като дете – баща й починал и оставил големи дългове. Тя се преместила при леля си, но там се държали с нея като към слугиня. Лола избягала от там и се научила да живее сама. Хората от града решили да я изпратят в лудница. На помощ на момичето се притекла кръстницата й Лоренса де Мачадо, която я приела в нейния дом. Там Лола среща сина на Лоренса, един от най-желаните мъже в селото. Любовта между тях пламва мигновено. Но за сърцето на Марсело се бори и Присила, племенница на Лоренса.

Дали Лола ще успее да се пребори със съдбата и да спаси живота и любовта си – гледайте „Гибелна красота” от 8-ми март, от 14:30 часа.

Още новини..