Prognozi365.com – Футболни Прогнози

13
Добави коментар

Астън Вила – КПР

Англия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Астън Вила приема Куинс Парк Рейнджърс в битка за оставане в елита. Засега положението на домакините е много по-добри – те са над повърхността с 3 точки аванс пред зоната на изпадащите, докато гостите са на 4 точки от спасителната зона. напоследък доста често залагаме против КПР и винаги печелим. Те са в серия от 5 поредни загуби, а в последните си 10 мача имат 9 загуби. При Астън Вила моментното състояние е далеч по-добро. Домакините направиха 3 победи в последните си 4 мача. Астън Вила на свой терен са длъжни да победят постоянно губещия тим на гостите. Прогноза 1.

Монако – Монпелие
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Интересен двубой, който е много важен за домакините. При неприятен развой, те ще изостанат на повече от 3 точки от зоната, даваща право на участие в Шампионската лига, а мястото на Монако е в ШЛ. Сега те достигнаха до четвъртфиналите на надпреварата. Като цяло Монако играят добре напоследък. Дори много добре. Те имат 3 победи в 4 мача за първенство. Монако успяха да победят Монпелие като гости, сега пред собствена публика, макар и тя да не е най-фанатизираната на света, можем да очакваме пак да спечелят. Прогноза 1.

Леванте – Севиля
Испания
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Намиращият се в страхотна форма тим на Севиля гостува на намиращия се в зоната на изпадащите Леванте. Гостите имат добър шанс да се класират за Шампионска лига, което би било невероятно постижение с оглед на жестоката конкуренция в Испания. Севиля са в серия от 5 поредни победи. Леванте в същото време имат 3 загуби от 4 мача. Прогноза 2.

Фиорентина – Ювентус
Купа на Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Фиорентина домакинстват на Ювентус във втори полуфинален двубой за Купата на Италия. Първият завърши с резултат 2:1 в полза на Фиорентина. Двубоят в Торино финишира със страхотен резултат за футболистите на Виченцо Монтела и сега те имат всички шансове да отстранят противника си. Просто не трябва да губят у дома. А Фиорентина играят доста успешно у дома срещу Старата госпожа. Връщайки се към последните 15 години, двата отбора са играли 11 двубоя на Артемио Франки, в които Ювентус имат само 2 победи. Съмняваме се добре играещия тим на Фиорентина да изпусне златния си шанс пред собствена публика. Прогноза 1.

ТВ Програма
17:00 Черно море – Локомотив Пловдив –> Diema Sport HD
20:00 Монако – Монпелие –> bTV Action
21:45 Астън Вила – КПР Diema –> Sport HD