Най-красивите руси българки

5
Добави коментар
water
water

неделя, 14 мар 2010 г. 13:33 ч.

Снимка: BNEWS

Всички знаем, че блондинка е нарицателно за посредственост. Но дали наистина е така?

Момичето, което вече не работи „Златка“ -Златка Райкова

Златка Райкова е не просто блондинка, тя е емблема за блондинка. Момичето, чието име прекрасно хармонира с цвета на косата й, се превърна в абсолютен представител на едно ново явление – Явлението Златка. То за пръв път беше забелязано и описано от журналистката Кристина Патрашкова, която с прискърбие заключи, че живеем в Държавата на Златките, пише BLife.

Звездата на русата фурия изгря в „Острова на изкушението“ и тя успя да изиграе ролята си така, че след като се завърна от този остров, попадна на острова на изобилието – изобилие от клюки, изобилие от мъже, изобилие от Златки. Тя така и не се смути от обвиненията, че се е превърнала в клише, в жена, която е известна с това, че е известна.

Напоследък силиконовата блондинка е вън от светския живот и благородно и без завист остави бившето си гадже и империята си на новата Златка-Златка Димитрова.

Мария Игнатова – актриса по неволя

Oще като момиче Мария Игнатова се запалва по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Кои са другите именити златокоски – четете в BLife.bg!