РЕ-ГЕНЕЗИС – Позитивни Алтернативи в и извън нас (Re-Genesis :: Тренинг „РАЗВИТИЕ на ЕМОЦИОНАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ“ …

1
Добави коментар
re_genesis
re_genesis

24.03.2010 12:20 –
Тренинг „РАЗВИТИЕ на ЕМОЦИОНАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ“ от цикъла ни „Тренинг Работилница“

Уважаеми Колега,

Институт Ре-Генезис има удоволствието да Ви покани на своя пети практически тренинг от цикъла ни „Тренинг Работилница”, представляващ самостоятелен негов модул на тема „РАЗВИТИЕ на ЕМОЦИОНАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ“.

В него ще Ви предложим около две дузини игри и упражнения от различни школи и подходи на практическата психология насочени към развитие на различни страни на емоционалната интелигентност, грамотност и компетентност.

Ще бъде представена накратко еволюцията на идеите и основните модели и подходи за емоционална интелигентност, основните й измерения и как на индивидуално, групово, организационно и социетарно ниво може да се използва и практикува. Ще се представят и основните методи за оценяване и развитие на емоционалната интелигентност.

Освен представянето на различните модели, методи, упражнения, игри и диагностични методики, ще се провежда и тяхното обсъждане – споделяне на преживяното, специфични особености и подходящи контексти за прилагането им.
Наред с професионалната ценност на получения опит и умения, тренингът е подходящ и за подобряване на личната и груповата ефективност на участващите в него.

Участниците в тренинга ще получат сертификат за участието си в него и възможност за консултиране при разработване и прилагане спрямо свои тренинг групи на упражненията и игрите предлагани в тренинга.

Цикълът „ТРЕНИНГ РАБОТИЛНИЦА”  е поредица от десетина уикендови практически тренинги насочени към овладяване на упражнения, игри и техники за провеждане на тренинги с различни целеви групи и по често срешани и използвани проблеми и контексти. Те ще се проведат през следващите два месеца.

Цикълът е предназначен за практически психолози от различни области на психологията, както и за обучители, треньори, специалисти по УЧР, мениджъри, тийм и проджект лидери и всички, които искат да овладеят изкуството на психотренинга и практическата психология.

Тренингът ще се проведе от 10 до 17 ч. на 27.03.2010 г. (събота)  в семинарната зала на централния офис на Институт Ре-Генезис – София, ул. „Шишман” 5, вх. Б, ет.1.

Водещият  Панайот Рандев е практически психолог с над 25 годишен стаж. Работил е в И-тута по психология – БАН, бил е преподавател в НБУи БСУ, бил е главен психолог на Сухопътните войски. Има голям международен опит. Обучил е стотици психолози и други специалисти, в тренингите му са участвали над пет хиляди души. Понастоящем той ръководи агенция за УЧР – Агенция Еталон, Института Ре-Генезис за позитивна и конструктивна психология, както и фондация „Човек плюс“.

Ценовата ни политика е да предлагаме диференцирани цени за различните групи участници:

– за работещи в частни фирми, на които плаща организацията по банков път – цената е 119 лв. (поискайте проформа фактура от организаторите);

– за работещи в общински и държавни организации, на които плаща работодателят по банков път – цената е 79 лв. (поискайте проформа фактура от организаторите);

– за граждани, плащащи лично на място – цената е 59 лв.;

– за студенти, плащащи лично на място -цената е 39 лв.;

– за педагогически съветници предлагаме специална преференциална цена – обадете се за условията на организаторите на тренинг-цикъла.

Предлагаме следните отстъпки в цените:

– при предплащане на 3 или 6 тренинга ще има отстъпка в цената им – съответно 10% и 15%.

– при записване на група от 3 и повече души от една организация – отстъпка от допълнителни 10%.

Ако заплащате участието си в тренинга по банков път – свържете с нас за банковите ни реквизити.
 

За повече информация се свържете с нас на моб.тел.:  0889443691 или ни пишете на е-мейл:  [email protected]

 

Очакваме Ви.

от екипа на И-тут Ре-генезис и Агенция Еталон