Луд футболист преби Катрин Вачева

11
Добави коментар
bobyd
bobyd

Истински шок и ужас е преживяла една от участничките в риалити шоуто на Слави Трифонов „Бягство към победата“- Катрин Вачева.

За зловещото премеждие разката самата тя пред журналисти на Би Ти Ви , като описа подробна как младият нападател на ЦСКА Орлин Орлинов я е пребил с особена жестокост. 

Катрин Вачева доби още по- голяма популярност след като спечели една от наградите като подгласничка в първия у нас конкурс Мис Силикон, както и покрай работата й на репортер в МСАТ.

Инцидентът се случил през нощта на събота срещу неделя в комплекса Манастира, намиращ се в полите на Витоша.

Двамата се запознали същата вечер в столично заведение и манекенката отишла да откара Орлинов до комплекса, в който живее. Орлин я пребил жестоко и задържал насилствено в продължение на 8-10 часа, което според компетентните органи това било равносилно на отвличане.

Катрин е пострадала сериозно като след нанесените й удари има сътресение на мозъка, счупен нос и множество охлузвания.

„Спрях пред тях, но той не ме пусна да си тръгна. Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми „Коя си ти, къде ще ходиш?“. Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по корем до входа му. „Не пищи, защото ще стане по- лошо“, разказа за сполетялото я нещастие пред телевизията пострадалата.

В апартамента си скандалният футболист продължил с побоя.

Вачева е успяла да избягала от него чак на сутринта. Орлинов е признал, че е насилвал Вачева, но „само малко“.

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение срещу него за отвличане и нанесен побой.