dess: Подарък за рожден ден

28
Добави коментар
koyaani
koyaani

Млад човек желаейки да направи на годеницата си подарък за рождения ден, след дълги размишления решил да купи чифт ръкавици.Той отишъл със сестра си в магазина за дамски принадлежности и купил чифт ръкавици. Сестра му си купила дамски килоти. При изпращането в къщи пакетите били разменени и пакета с килотите бил оставен на годеницата, придружен от писмо със следното съдържание.

Мила моя,

Изпращам Ви малък подарък, за да Ви докажа, че не забравям за Вашия рожден ден. Избрах ги преценявайки, че Вие се нуждаете от него. Продавачката от която ги купих ми показа своите такива. Тя ги носи вече 3 седмици и те даже не са се замърсили. Как бих искал сам да Ви ги сложа, но разбира се много други ще се докоснат до тях преди да Ви видя. Помолих продавачката да ги премери на себе си. Те изглеждат много елегантни. Незная точно Вашия размер, но съм сигурен, че ще Ви станат. След като ги носите малко, те ще се свалят лесно, но когато ги свалите не забравяйте всеки път да ги продухвате, в противен случай те могат да се съберат.Надявам се, че Вие ги приемате със същото чувство, с което аз Ви ги подарявам. Сложете ги в петък на танците. Как страшно искам да Ви видя с тях. Продавачката ми напомни, че по най – новата мода ги носят без да ги закопчават, полу спуснати. Горещо целувам, това което се намира в тях.

Източник: папката на мама със серсемщини от време оно сбирани и http://sersemi.com/sersemcheta/viewtopic.php?f=17&t=1061