Детски усмивки в дрешки

3
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Когато си на две, животът е прекрасен! Всичко все още ти е почти ново, нямаш си ама почти никаква идея от света и опознаването му ежедневно си е истинско приключение. Все още не умееш успешно да се обясняваш с думи и в стремежа си да те разберат, всички ти угаждат по всевъзможни начини.

Така няколко години, докато не станеш на 7 и не започнеш най-омразния си период в момента – училището. Докато вкъщи те чакат компютъра, DVD плейъра, новият ти телефон, колелото и куклите, някакви лелички ти обясняват колко важно е да знаеш колко е 3х3.

Е, още няма как да знаеш, че само след 7 години ще мечтаеш да умножават 3 и 3 вместо се занимаваш с химични уравнения, понеже по време на химичните реакции се чудиш какво да си облечеш на първата ви среща. О, да, тогава ще срещнеш първата си любов, след това Любовта на живота ти 1, след него 2, 3, 4 и няколко междинни, които е малко силно да наречеш Любов.

Най-накрая в късното ти студентство или около 5, 6 години след това се появява Той. Да, не е светец, но говори като джентълмен, точно както си го представяше като дете и след няколко години на чудене, маене и опознаване се появява То.

Малкото ти съкровище е вече на 2 и прави живота ти прекрасен. А ето няколко меки, свежи, удобни, красиви и качествени идеи как да направиш неговото и своето ежедневие още по-прекрасни.