Перфектно облекло за всеки повод

4
Добави коментар
kiki_kd
kiki_kd

В разгара на лятото германска модна къща представи за пръв път в България колекция есен-зима 2008-2009 на ексклузивен шоурум в бутика на Албена Александрова (“Рошавата гарга”), която е официален представител на марката за България.
Лично Албена Александрова се въплъти в ролята на модел и демонстрира по най-добрия начин тоалетите на “Nicówa”(“Никóва”). Сред дамите, които вече притежават германския стил и качество в своя гардероб, са също Валентина Войкова – водеща на сутрешния блок “Денят започва” по “Канал 1” и Ганиела Ангелова – водеща на централната емисия “Новини” по ТВ “7 дни”. Специално за ексклузивната презентация те бяха облекли своите любими модели на марката.  Събитието бе водено от проф. д-р Любомир Стойков – председател на Академията за мода.

“Съблазън, индивидуалност, екстравагантност или просто перфектно облекло за всеки повод” – това е мотото на колекция есен-зима 2008-2009 на германската модна къща. Креативната игра с отделните елементи на облеклото и възможностите за комбинации гарантират възможността дамите да се обличат съобразно своя специален вкус. Това означава повече свобода, а освен това се провокира демонстриране на личната идентичност, която е също толкова многообразна, колкото са изискванията на модерната жена.
Моделите от новата колекция обединяват отличителните качества на характерния стил на  немската марка  – елегантност, женственост и блясък. Германската централа въвежда самоуверената жена под светлината на прожекторите дори през деня, като чрез модата претворява своята философия: дамите обичат да бъдат харесвани и забелязвани дори във всекидневието си.
Основната концепция при структурирането на трите теми в колекцията е, че дневното облекло лесно може да се превърне във вечерно, чрез подмяна на някой от компонентите му. Това е усещането за свобода, което “Nicowa” подарява на своите почитателки. Многобройните ангажименти вече не са проблем – възниква ново тотално облекло за утрото, деня и вечерта, което лесно може да се освежи и комбинира.