И с т и н а т а _ Д н е с: ПРЕЗЕРВАТИВЪТ НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ СПИН: Освободете истината за неефективността на презервативите -…

82
Добави коментар

.

Моралът през поколенията обуславя и по-голяма генетична протекция от СПИН

Моралните хора имат по-голяма генетична протекция от спин. Изследване сочи, че 7% от българите не могат да се заразят със ХИВ вируса.

Само 7% от българите не могат да се заразят със СПИН по полов път поради генетична невъзприемчивост към вируса, показва изследване на Националния център по зараза и паразитни болести, започнало през 2000 г., информира БНР.

Бързото разпространение на вируса се спомага от културата на свободния секс и безразборните сексуални връзки.

Иронията в случая, е че милиардите които се харчат за СПИН превенция отиват точно за разпространението на тази култура. Не е ли това пълно безумие?

Още от зараждането си кампаниите за СПИН-превенция са основно водени от хора пропагандиращи свободния секс. С други думи, най-рисковата група, с най-рисковото и неправилно поведение спомагащо възможността за разпространение на вируса, са тези които ни казват какво да правим за да се предпазим.

Истината е, че кампаниите за превенция приличат по-скоро на наливане на масло в огъня.

Любопитно е да знаете, че хомосексуалистите са началните инициатори на превантивната политика. Ето защо, целта и резултатите са точно обратни на желаното. Основна цел на тези програми е стимулиране на най-рисковото – свободното сексуално поведение. Списанието ˝Pediatrics ˝ публикува изследване на подрастващи от най-рисковата група. Заключението: ˝Познанието за СПИН и ХИВ инфекцията и нейната превенция не показва никаква промяна в рисковото поведение.˝ Но това не е всичко.

Много родители се оказват в безизходно положение, където на техните деца в училище им се казва да се пробват в хомосексуални връзки за да разберат дали не са хомосексуалисти и за да знаели как се чувстват обратните. Родителите обаче са безсилни да спрат тези програми и са длъжни децата им да ги посещават ако не искат да влязат в затвора. Множество такива скандали заляха САЩ, а сега такива кампании и програми свободно се ширят и в България.

Презервативът се знае че има 17-19% провал, но изследване с доброволци показва, че 20% са се заразили със ХИВ вируса въпреки, че са знаели за заразата на партньора си и са използвали презерватив правилно. Какво остава за младите които според изследване само 2% използват презерватива правилно. Но това няма никакво значение. С нарастването на проблема и приходите им също нарастват.

Милиардите които се харчат за пропаганда на презервативи пълнят джобовете на много организации и фирми.

Ако някой разумен човек изобличи това безумие той веднага бива париран с обвинението, че е религиозен фанатик. Но не е нужно да бъдем вярващи за да видим фактите. Време е да освободи истината за неефективността на презервативите. Време е да спрем това безумие.

Наистина – Бихте ли се качили на самолет, ако знаете, че на всеки 5 един ще се разбие? Недейте. Имайте само един партньор и ще бъдете в пълна безопасност.

Пропагандата на презервативите не е нищо друго освен политика за прокарване на Свободния секс, аморалността и съсипване не семействата.

Пропагандаторите на презерватива смятат, че децата така или иначе ще бъдат сексуално активни и следователно презервативът е единственото спасение.

Оказва се че не е така. В Щати в които се въведоха програми за сексуално въздържание рязко паднаха; ранната бременност, сексуалните инфекции и безразборните връзки. Образование на характера и подготовка за бъдещ успешен брак, това е от което децата се нуждаят.

Вижте: Неприятната ИСТИНА за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ

Швеция бе първата нация, която започва усилено сексуално образование през 1956. Какъв е ефекта? Шери Харлей в нейната книга, Illegitimacy, заявява:

„Само за пет години от 1960 до 1965, извънбрачната бременност за 15-19 годишни майки нараства с 60%.“ Често ни дават за пример Шведския модел, понеже те първи въвели сексуалното образование. Но защо пропускат факта, че това „сексуално образование“ започва през 50-те, точно времето от когато започва рязкото повишаване на заразите с Болести предавани по полов път и извънбрачните деца.

Вижте статистиките:

Извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс. ЗНАЧИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ САМО УВЕЛИЧАВАТ НЕЖЕЛАНАТА БРЕМЕННОСТ

Сходни теми: Презервативът не е безопасен: 17% провал

БЕЗБРАЧИЕТО И СВЕТОСТТА НА БРАКА

СПИН и с презерватив: Секса изисква морал!