Каква храна ядем в днешно време? ( Храната има значение – част 1 )

15
Добави коментар
thelordofweb
thelordofweb

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството бъде твоята храна.“
Хипократ вярвал, че човешкото тяло има вродена способност за самовъзстановяване.
Тази част от филма „Храната е от значение“ описва каква е хранителната стойност, която получаваме от нея, в днешно време. Показва ви колко е полезна суровата храна. От клипа ще научите, че за да се радвате на дълголетие, здраво тяло, красива кожа, добро зрения и силна имунна система, трябва внимателно да избирате храната, която консумирате.
Ще разберете, че приемането на витамини в големи дози, освен че предпазят организма от болести може да прекрати развитието на болести.
Също така, засяга проблемите с храната в днешно време. Вие трябва да бъдете информирани и да знаете, че :

Храната в супермаркетите е застояла и не съдържа хранителни вещества, които са необходими на вашия организъм за да функционира нормално.
Храните, които консумираме в днешно време, могат да ви осигурят само 40% от необходимите ви хранителни вещества.
Храната се пръска с пестициди и хербициди, които унищожават полезните хранителни вещества във вашата храна. Освен това приемате непълноценна токсична храна.
Храните се с генно модифицирана храна и не знаете какво представлява.
Липсата на минерали в почвата прави растенията слаби. Това ги прави уязвими и незащитени от буболечки, гъбички и зарази.
Ензимите са едни от най-важните вещества за доброто здраве на човек. Те служат за качествено усвояване на храната. Изследвания доказват, че при приготвяне дори на лека пара се губят ензимите. Затова трябва да се приема повече сурова храна.
При готвената храна, вашата имунна система реагира като при атака от токсини.

Храната е от значение – част 1

Dim lights

Embed Embed this video on your site

Ти си това, което ядеш. Избирай внимателно храната, която приемаш. Яж колкото се може повече сурови плодове и зеленчуци. Приемай витамини в огромни количества и ще се радваш на добро здраве и дълъг живот.
Научете повече за изброените по-долу супер храни. Те са полезни за здравето хранителни добавки. За да научите още…кликнете върху тях!