Стъклен дом

9
Добави коментар
meyra_bg
meyra_bg

Стъклен дом?
Да, но не този, чиито епизоди българските зрители гледат всяка неделя. В стъкления дом на Art Glass Design се влиза не като в сериал, а като в приказка от 1001 нощ – издание 2010 година. Изкуството на огънатото стъкло датира от хилядолетия, но въпреки това не отстъпва на най-модерните технологии и дизайн за интериорно и екстериорно стъкло.

 

Стъклени фасади от триплекс, витрини, плъзгащи се стъклени стени, стъклени покриви и навеси, топли връзки, солариуми и стъклени зимни градини – елегантните дизайнерски решения за вашия стъклен дом са неизброими, независимо дали е мол, вила, резиденция, хотел, банка, офис и други.

 

Стъклото има ред предимства дори пред класически материал за интериор и екстериор като дървото. За разлика от него, то не изисква поддръжка, почиства се лесно, много по-издръжливо е, благодарение на модерни технологии, които оставиха мита за неговата чупливост и крехкост далеч в миналото. Във вашия стъклен дом си дават среща стъклените мебели и модули, осветителни тела и лампи, арт-пластики, въртящи се и плъзгащи се врати, паравани и парапети и дори стъклени стълби – носещи красивото усещане за свобода в дизайна, многообразието от форми, гъвкавостта и безпрепятственото навлизане на светлината до най-затънтените кътчета на интериора.

 

Предимствата на огънатото стъкло са не само дизайнерски – то е отличен топло- и звуко-изолатор, предлага най-високо качество спектрално и UV сканиране, устойчивост, черупков ефект и може да е дори куршумоустойчиво. Класика, надеждност, оригинален стил и впечатляващи естетични достойнства са основните характеристики на новия ви, проектиран с вкус и създаден с много любов стъклен дом.