Столове, Маси, Мека мебел, Мебели, Обзавеждане

2
Добави коментар
zaxbg
zaxbg

ZAX chairs & tables притежава повече от 14 години опит в производството и търговията на мебели, и по – конкретно столове и маси. В момента дружеството е един от лидерите на пазара на мебели, като успява да предложи на своите клиенти широка гама модерни висококачествени маси, столове и други мебели от Италия, Полша, Турция, както и собствено производство.

Благодарение на висококачествените материали подчертаващи красотата, модерния дизайн и изтънчения вкус, мебелите от ZAX chairs & tables са предпочитани при обзавеждането и вътрешния дизайн на хотели, ресторанти, барове, кафенета, и всички видове заведения за хранене.

ZAX chairs & tables е специализиран в създаването и изпълнението на нестандартни проекти свързани с обзавеждането, като подчертаваме нашите възможности в изработката на мебели с цветове пожелани от клиента. Можете да разгледате нашето Портфолио с изпълнени проекти за обзавеждане на заведения.

Широката гама от мебели включва: Столове, Маси, Бар столове, Сетове, Мека мебел, Огледала, Библиотеки и Шкафове. ZAX chairs & tables предлага също и Outlet мебели и мебели в промоция.