Инфинити G Cabrio в България – BGMobile.EU – всичко за автомобилите

7
Добави коментар
chakala80
chakala80

В България пристигна първото Инфинити G Cabrio,става дума за купе-кабриолета с твърд подвижен покрив вече е на разположение на клиентите.

Моделът Инфинити G Cabrio които вече е изложен в Инфинити Център София, и е с най-високото ниво на обзавеждане GT Premium.

Инфинити G Cabrio е с черен цвят на купето и червен кожен салон Monaco Red. G Cabrio е единственият модел от серията G, който се предлага с червения кожен салон Monaco Red, с добавени декоративни елементи от кленово дърво.

Специално за кабриолета Инфинити G Cabrio, са направени адаптивен двузонален климатроник и аудиосистема Bose за открити автомобили, която компенсира външните шумове. G Cabrio се предлага освен това с мултимедийната система Connectiviti+ с 10 GB вградена памет,навигация с карти включително за България, Bluetooth и много други екстри.

Инфинити G Cabrio, както и на останалите модели от G серията,задвижването е поверено на 3,7-литровия V6 двигател на Инфинити със система за променливи фази на газоразпределението VVEL и мощност 320 конски сили. Той е комбиниран с интелигентна 7-степенна автоматична адаптивна скоростна кутия, която задвижва задните колела.

Ускорението до 100 км/ч отнема 6.4 сек (6.2 сек. с ръчна скоростна кутия), а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч. Средното потребление на гориво е 11.4 литра на 100 км, а при извънградски цикъл – 8.3/100.

Цената на Инфинити G Cabrio стартира от 99 800 лв. с ДДС.