Алое Вера от LR

3
Добави коментар
aloeverabg
aloeverabg

В нашия уебсайт ще намерите изключително голямо разнообразие от продукти, произведени от немската компания LR Health & Beauty Systems, както и много полезна информация за растението Алое Вера (Aloe Vera).

30 години LR !

Повече от 20,9 млн. продадени бутилки Гел за пиене Алое Вера с мед говорят много. Очаквайте невероятни предложения през цялата юбилейна 2015 година!
Празнувайте с LR!

LR е компания с 30 години опит в сферата на здравето и красотата.

Отличното качество на уникалния и разнообразен асортимент на LR е гарантирано от изследвания, патенти, както и от сертификати на изтъкнати независими Институти. Резултатът са стотици хиляди доволни клиенти и многобройни международни отличия.

 

Немско качество – почти всички предлагани от LR продукти се произвеждат в завода в Германия. Това създава доверие!

Звезди – Компанията LR носи блясък с изключителни ароматни серии на световноизвестни знаменитости като Брус Уилис, Борис Бекер, Михаел Шумахер, Каролина Куркова. Така част от зашеметяващия свят на звездите достига до всеки един от нас!

Независимо сертифициране – Независими институти като SGS INSTITUT FRESENIUS, IASC или DERMATEST потвърждават качеството на продуктите от LR с печатите си. Можете да разчитате на това!

INSTITUT FRESENIUS Quality Seal е един от най-строгите печати за качество на пазара. За да се получи този печат, всички производствени фази трябва да бъдат открити за проверка. От суровината през преработката до готовия продукт – всички стъпки са обект на постоянен контрол.

Много от продуктите на LR са отличени с награди (Duftstars, BSB награда за иновации, Marketingclub Мюнстер/Оснабрюк). Това потвърждава тяхната изключителност!

Бъдете винаги здрави и красиви с качествените продукти на LR!