Булчинските рокли – тенденции за 2010-та

1
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Булчинският тоалет играе най-важната  роля в сватбения ден. Тенденциите за 2010-та са наистина разнообразни и горещи. Сватбената рокля трабва да бъде блястяща, шикозна, но на първо място удобна. Разгледайте водещите тенденции предлагащи много разнообразие в стиловете, за да бъдете истинска богиня на сватбения си ден!

Булчинската рокля на мечтите ви може да изглежда секси, ретро, модерна или класическа. Имате възможност да изберете всичко  и в същото време да бъдете модерна.

* За дамите които харесват модните кройки и имат красив силует, предлагам гордо да покажат красивата си фигура с рокля тип „Русалка“. Този тип сватбени рокли акцентират върху женствеността и формите на женското тяло.

* Балните рокли са хитът на сезона. Този тип рокли придават елегантен и нежен вид на булката, като деликатно подчертават талията. Декорирана с различни панделки, кристали и мъниста, една такава рокля може да ви накара да се чувствате като истинска принцеса на сватбата си!

* Булчински рокли вдъхновени от 50′ те. Ако вашата мечта е да се докоснете до ретро стила и да превърнете вашата сватба в истинско събитие, рокля в стил 50′ те ще бъде един оригинален избор. Този тип рокли придават на булката един изтънчен стил!

Автор: Ива Захариева