Дневен хороскоп за 20 и 21 април

6
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

ОВЕН (21 март – 20 април) Вторник и сряда навлизате в ползотворен период. Сега трябва да сте нахъсани за работа поради простата причина, че така градите бъдещето си. Времето е подходящо за професионално развитие и заздравяване на сегашните ви позиции. Бъдете внимателни в личните си взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През идните дни може и да възникнат малки пречки, които да ликвидирате на момента. Не отлагайте, каквото и да е, а се мобилизирайте и свършете нужното. Поемете съдбата си в свои ръце. Имали сте проблеми с партньора и сега е възможно да се обаждат стари рани, ето защо помислете как е най-добре да постъпите.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Вторник и сряда е време на енергийно възстановяване за вас. Ако нещо ви куца във здравословно отношение няма да е за дълго. Ще се реализирате на 100 %, стига и вътрешно да го желаете. Имате стабилна основа, върху която да надграждате в положителен аспект.

РАК (22 юни – 22 юли) И двата дни от седмицата са сполучливи за вас, както в професионален, така и в делови план. Малко сте напрегнати поради търкания с партньора, но и това ще отмине само трябва да изясните отношенията си. Отговорни сте към работата си, което ви носи и финансови облаги.

ЛЪВ (23 юли – 20 август) Тези дни сте решили да увеличите капиталите си. Не си мислете, че всичко ще ви дойде наготово, ето защо се потрудете здраво. Ще възникнат новости по отношения на работата и в личния ви живот. В тези промени ще ви се изяснят доста неща, които са мъчели съзнанието ви до момента.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Още от вторник започват сериозни промени в живота ви. Не се притеснявайте, всяка една новост ще бъде положителна и за да бъдат те все повече, вложете енергия в работата си, която вършите. За да го постигнете щя трябва да я пренасочите от емоционалната към професионалната сфера.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Имате прекрасни перспективи пред вас. Ще може да реализирате кроените планове. Добре би било да сте предпазливи, тъй като в сряда ще се опитат да ви измамят. Увеличавате контактите си с хората в деловата сфера, това ще ви е от полза и ще научите тънкости за работата си.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) И вторник, и сряда е време на колебания в живота ви. Следват добри и не толкова добри моменти за вас. Сега е времето, когато трябва да разчитате на вашите личностни дарби, с които да изпъкнете пред всички останали. Дори и да ви предложат едно рамо, откажете го и си свършете сами работата.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Тези дни трябва да си изясните как да разпределите финансите си за напред. От правилната ви преценка може да си спестите средства от излишни харчове. Освен мислите за пари ще ви вълнуват и помисли за истинските ви приятели в живота и кои точно са тези, на които може да разчитате, когато ви се наложи да потърсите помощ.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Ако искате да имате зашеметителни резултати, трябва да работите и по същия начин. Бъдете упорити, целеустремени и активни,  с желание за постигане на всичко планувано. Информирайте се в областта, с която се занимавате и изровете допълнителни факти за нея, така ще изпъкнете пред колегите си.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Развивате се блестящо в кариерата си. Израствате с лекота в работата си, което се дължи на усиления ви труд. Това ще ви донесе финансови придобивки, които са ви така нужни за реализиране на замислените проекти. Освен работата ще се отдадете и на почивка.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Тези дни ще работите активно и с усет като понякога дори ще прибързвате, ето защо по-добре обмислете малко преди да предприемете нещо, така ще си спестите двойната работа понякога. Комуникативни сте и казаното от вас ще се хареса на нужните хора.

Етикети: астрология, близнаци, везни, водолей, дева, ден на лъжата, дневен, днес, зодиакални знаци, зодии, козирог, лъв, овен, понеделник, рак, риби, скорпион, стрелец, телец, хороскоп