Дневен хороскоп за 26 април 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
161
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни ще продължи да усилва социалната активност и диалогичност и днес можем да разчитаме на повече разбиране, толерантност, особено, ако се водят дебати, трябва да се разрешават спорни въпроси, да се водят преговори- денят е много подходящ за това.

Информационният поток е много усилен, можем да очакваме въодушевяващи новини, добре проведени разяснителни разговори.

Ако това не е наша тема или приоритет, тогава можем да очакваме един приятен ден и съответно, когато няма да ни липсва внимание, мнозина ще се стремят да прекарват времето навън, в компания, да споделят мисли, чувства и добрата новина е, че те ще имат чуваемост.

Хубаво е да се възползваме от тази аспектация, да оздравим важни за нас връзки, утре тези шансове ще намалеят, а същевременно постигнати и позитивни резултати сега и ден преди Пълнолунието- това ще има широко отражение.

Като минимум- разбираме на кого и в каква степен можем да разчитаме…

Овен, Лъв, Стрелец– денят ще се освежи или разнообрази от приятни известия, предложения, които ще повдигнат тонуса и настроението ви, защото сте търсени и т.н. Няма да ви липсва внимание и подкрепа, напротив, подходящо е да оздравите важни за вас връзки- романтични или делови, ще имате такава възможност, и това ще има широко и позитивно отражение. Подходящо време за разяснителни разговори, изчистване на евентуални недоразумения. Ако в някой случаи това е невъзможно, значи „коренът“ на различията е много по-дълбок или направо непреодолим като вид противопоставяне.

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ да се докажете на работното място, а ако условията на труд го позволяват да повишите доходите си, да спечелите вид подкрепа и със съответните позитиви. Ако работата ви не го позволява и е по-скоро рутинна, тогава денят е динамичен, но много продуктивен, носещ вид удовлетворение. Някой от вас могат да получат подарък- буквално и в по-широк смисъл. Можете да защитите интересите си или да направите стъпки, които ще ви подействат обогатяващо. Постарайте се в тази посока, случващото се може да има широко отражение върху финансовото ви състояние, онова, което имате или е ценно за вас…

Водолей, Везни, Близнаци– това е един от най-позитивните дни за вас през цялата седмица, възползвайте се по оптимален начин. Ще забележите, че всичко ви се получава с по-голяма лекота, получавате подкрепа от подходящи хора или обстоятелства, можете да разчитате и на доза късмет. Днес действията и собствената ви инициативност имат широко отражение, по друг начин казано- нивото на успехи пряко зависи и от вас самите, до колко сте активни и в каква посока канализирате тази мощна енергия, която днес ви подкрепя, допринася за популярността и авторитета ви, все едно сте под „светлината на прожекторите“.

Риби, Рак, Скорпион- денят е подходящ да наваксате с дела от миналото, с които сте изостанали до този момент. Може да получите неочаквана подкрепа, която да порадва сърцето ви. Някой от вас ще прекарат деня нетрадиционно, но могат да разкрият пред себе си допълнителни възможности, които са били невидими до този момент. Някой ще се зарадват на своеобразна награда за полагани до този момент усилия, вид развръзка и т.н. Денят не предполага твърде към рутинни занимания, може да възникнат други и по-важни, които да отхвърлите успешно, приятно или пък- ще намалите темпото, ще си дадете почивка. Благоприятен ден да укрепите най-близките си отношения, включително в дома и семейството, но не само…